Θα φτάσει τέτοιο ποσό στο Survivor All Star; Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Σπύρος Μαρτίκας από το Survivor 5

Εντάξει... δεν τα λες και πολλά αλλά σίγουρα δεν τα λες και λίγα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα φτάσει τέτοιο ποσό στο Survivor All Star; Πόσα χρήματα είχε πάρει ο Σπύρος Μαρτίκας από το Survivor 5

Τα ονόματα των παικτών του Survivor All Star έχουν πλέον ανακοινωθεί και δεν μας κάνει καμία εντύπωση που μέσα βρίσκεται και του Σπύρου Μαρτίκα. Ένας παίκτης που στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα και τις εκπομπές με τις κινήσεις και την δράση του τόσο στα αγωνίσματα όσο και στην ψυχοσύνθεση των υπόλοιπων παικτών.

Με αφορμή, λοιπόν, την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την αποκάλυψη πως θα αμείβεται 5.000 ευρώ την εβδομάδα, όπως οι περισσότεροι παίκτες - εκτός της Κατερίνας Δαλάκα (δείτε εδώ με πόσα έκλεισε), κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και στον τραπεζικό λογαριασμό του Σπύρου.

Η αμοιβή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor 5 έμοιαζε πολύ με τον Τριαντάφυλλο και αυτό γιατί όπως και ο τραγουδιστής στον 4ο κύκλο, έτσι και ο φαρμακοποιός είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση 11 φορές όμως στην 12η αποχώρησε από το παιχνίδι περίπου 2 εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Μετά τα τρία προηγούμενα αγωνίσματα ασυλίας και τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όλοι στο συμβούλιο τότε, η αλήθεια είναι, περίμεναν πως μια από τις κοπέλες θα φύγει από το παιχνίδι, όμως τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή. Ο "Professor", μετά από 12 υποψηφιότητες αποχαιρέτησε το Survivor...

Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν, όπως έχει γίνει τότε γνωστό κέρδισε 28.000 ευρώ, παρά την υψηλή τηλεθέαση που έφερναν οι τσακωμοί που δημιουργούσε.