«Κανείς από τους δυο μας...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την προσωπική του ζωή και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ενοχλημένος στον αέρα του Star

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κανείς από τους δυο μας...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την προσωπική του ζωή και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Οι μεγάλοι νικητές του Asia Express είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (δείτε εδώ τα χθεσινά 11/12 highlights) και μάλιστα το πρωί της Δευτέρας 12/12 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast@Star.

Φυσικά, ο πρώτος κλήθηκε να απαντήσει και για την προσωπική του ζωή, μιας και τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να βρίσκεται η δεύτερη σε μια νέα σχέση (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της).

Σήμερα 12/12 μάλιστα στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ έγινε γνωστό πως ο χωρισμός τους είναι εντελώς σίγουρος και μάλιστα από το καλοκαίρι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ενώ την ίδια στιγμή αποκαλύφθηκε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε να γιορτάσει την νίκη του στο ριάλιτι, η Ευρυδίκη δεν ήταν μαζί του, αλλά με τις κολλητές της σε άλλο μαγαζί (διαβάστε εδώ το χρονικό του χωρισμού τους).

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα προσωπικά του

«Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση».

«Αν θες μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση να απαντήσεις, αν δεν θέλεις μπορεί να απαντήσει ο Fipster», διευκρίνισε η παρουσιάστρια και τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω».

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του, ο ίδιος αποκάλυψε πως έχουν πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο δεν μπορούν να τις δεχτούν, μιας και ο Κωνσταντίνος θα συμμετέχει στο Survivor All Star. Μάλιστα, τόνισε πως δεν τον έχουν ενημερώσει για το πότε φεύγει, παρόλο που φημίζεται πως οι παίκτες αναμένεται να φύγουν αυτήν την εβδομάδα.