Asia Express Highlights τελικού (11/12): Η παρέμβαση της Βαλαβάνη και της Συνατσάκη και οι μεγάλοι νικητές

Φινάλε για το ταξιδιωτικό ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Asia Express Highlights τελικού (11/12): Η παρέμβαση της Βαλαβάνη και της Συνατσάκη και οι μεγάλοι νικητές

Ο μεγάλος τελικός του Asia Express προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/12) στο Star και όπως ήταν αναμενόμενο, είχε λίγο απ' όλα! Κάτι η συγκίνηση των φιναλίστ, κάτι οι εκπλήξεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και της Μαίρη Συνατσάκη και φυσικά οι μεγάλοι νικητές.

Τι είδαμε χθες (11/12) στο Asia Express

Πιο πολύ χάρηκε ο Fipster - Έτσι αποκάλεσε ο Βασάλος τη Βαλαβάνη στην ξαφνική της κλήση

Εδώ και καιρό παρακολουθούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα από τη συμμετοχή του στο Asia Express του Star, με τον παίκτη να φτάνει στον τελικό του παιχνιδιού, ο οποίος προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11/12.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως τα γυρίσματα είχαν γίνει το καλοκαίρι και έτσι όσα βλέπουμε τώρα, πάνε κάποιους μήνες πίσω. Η ξαφνική εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μέσω κλήσης ενώ ο Βασάλος και ο Fipster βρίσκονταν φιλοξενούμενοι σε κάποιο σπίτι και μαγείρευαν, ξάφνιασε και τους δύο.

Τότε ο Κωνσταντίνος την είδε - έστω και έτσι - μπροστά του μετά από τόσο καιρό, ωστόσο η αντίδραση του ήταν περίεργη με τον Φίλιππο να χαίρεται περισσότερο και να είναι πιο εκδηλωτικός. Αν λάβουμε υπόψιν, πως το ζευγάρι τώρα έχει χωρίσει, ίσως τότε να ήταν σε μία περίεργη φάση, επομένως και ένιωσαν περίεργα με τη βιντεοκλήση.

Τα ερωτικά σχόλια ωστόσο δεν έλειψαν μεταξύ τους, με το Βασάλο να την αποκαλεί ''Αγάπη μου'' και ''Άνθρωπο μου'' και την Ευρυδίκη να χαμογελάει σε ένα κλίμα αμηχανίας (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Ρασέλ για το αν ήταν μαζί τον Μάϊο).

Asia express - Βαλαβάνη

Από τότε που έκρυβε την εγκυμοσύνη της - Η έκπληξη της Συνατσάκη στον Fipster

Ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 11/12 για το Asia express στο Star, καθώς ο μεγάλος τελικός μετά από 3 μήνες περιπέτειας έφτασε.

Η παραγωγή λοιπόν, φρόντισε να αφήσει αξέχαστη την τελευταία αυτή ημέρα στους εναπομείναντες παίκτες και έτσι εκεί, που είχαν φιλοξενηθεί σε ένα πλωτό νησί, από του πουθενά τους δόθηκε ένα κινητό με κλήση από την Ελλάδα.

«Θέλω να προλάβω να σου πω ότι η καλή μας φίλη Κατρίνα και καλή μας φίλη Ντορέττα σου στέλνουν πάρα πολλές ευχές για επιτυχία και αγάπη. Και εγώ ολόκληρη σου στέλνω όλα αυτά και σε αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να γυρίσεις», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι μεγάλοι νικητές του Asia Express

Πέρασαν 3 ολόκληροι μήνες από την ημέρα, που είδαμε το πρώτο επεισόδιο στο Asia Express στο Star με πολλούς γνωστούς και μη παίκτες να βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης.

Στον τελικό της Κυριακής 11/12 αναμετρήθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το ζευγάρι του τον Fipsterέναντι του Χρήστου Ζώτου και του Παύλου Γαλακτερού.

Και ενώ είδαμε τους 4 άντρες να τα δίνουν όλα, εμείς από το Youweekly.gr εδώ και πολλές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει, πως οι φιναλίστ του παιχνιδιού, που γυρίστηκε στην Ασία είναι ο Βασάλος με τον Φίλιππο κερδίζοντας 50.000 ευρώ plus τα 10 χιλιάρικα, που είχαν βγάλει σε άλλα επεισόδια.

Asia Express - Νικητές