Asia Express Spoiler: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Τα πάντα ανατρέπονται στο φινάλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Asia Express Spoiler: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, τα γυρίσματα του Asia Express έχουν ολοκληρωθεί και μάλιστα οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο που πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες όλοι μαζί).

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αποτελείται από πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες σε κάθε επεισόδιο, οι οποίες δοκιμάζουν τον χαρακτήρα των παικτών και τις αντοχές τους. Όλοι τους κλήθηκαν να μείνουν μόνοι τους το βράδυ σε σπίτια ξένων ανθρώπων με τους οποίους πολλές φορές δεν μπορούσαν ούτε να συνεννοηθούν, ενώ άλλες φορές κλήθηκαν να δοκιμάσουν μέχρι και έντομα, όπως κατσαρίδες και αράχνες.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, βρισκόμαστε μόλις ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και στο παιχνίδι έχουν απομείνει τρία ζευγάρια: ο Χρήστος Ζώτος & ο Πάυλος Γαλακτερός, ο Fipster & ο Κωνσταντίνος Βασάλος, και η Χριστίνα Κολέτσα & η Μαρία (δείτε εδώ σε ποιους παίκτες του ριάλιτι χρεώνουν σχέση).

Το ζευγάρι που έφυγε με το έπαθλο από το Asia Express

Μπορεί η παραγωγή να προσπάθησε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον νικητή του show, δεδομένου ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο τα spoiler δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι νικητές στο πολυσυζητημένο ταξιδιωτικό ριάλιτι που έλαβε χώρα στην Ασία, δεν είναι άλλοι από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον κολλητό του φίλο, Fipster. Οι δυο τους ήταν χωρίς αμφιβολία δύο από τα πιο viral πρόσωπα του παιχνιδιού και δεν είναι σίγουρα τυχαίο το γεγονός πως σε κάθε επεισόδιο κατάφερναν να γίνουν το πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter (δείτε εδώ τις επικές ατάκες).

Βασάλος Fipster Asia Express

O μεγάλος τελικός αναμένεται να προβληθεί από το κανάλι της Κηφισιάς μέσα στις επόμενες μέρες (δείτε εδώ ποια είναι η επικρατέστερη μέρα).