Έλαμπε στο πλευρό του - Σπάνια δημόσια έξοδος του Πέτρου Πολυχρονίδη με τη σύντροφό του

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ένας άνθρωπος που σε γενικές γραμμές επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι παρά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στα τηλεοπτικά δρώμενα, πραγματοποιεί σπάνιες κοινές εμφανίσεις με την αγαπημένη του σύντροφο, Katrin Ladose.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα α τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του για το διαζύγιό του (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της κόρης του).

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την εντυπωσιακή σύντροφό του

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, ο αγαπημένος παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Χριστίνα Κολέτσα με τον Χρήστο Ζώτο. Μάλιστα μαζί τους βρέθηκαν όλοι οι παίκτες του Asia Express.

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε τον αγαπημένο παρουσιαστή και εντυπωσιακή σύντροφό του στο πλευρό του. Οι δυο τους χαμογέλασαν στους φωτογράφους ενώ θέλησαν να ποζάρουν και μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έναν παίκτη που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στη συμμετοχή του στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star.

Ο παρουσιαστής καθώς και οι παίκτες του Asia Express θέλησε να στηρίξουν τους δυο τραγουδιστές στην πρεμιέρα τους και έτσι διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο μέχρι νωρίς το πρωί.

Πέτρος Πολυχρονίδης Κατρίν Λαντόζ
Πέτρος Πολυχρονίδης σύντροφος