Η κόρη του Πέτρου Πολυχρονίδη έχει μεγαλώσει πολύ - Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία τους

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης πέρα από το γνωστό τηλεπαιχνίδι στο STAR, «Ο τροχός της τύχης», παρουσιάζει επίσης και το «Asia Express» το οποίο φαίνεται να μην σημειώνει και τόσο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης -δείτε εδώ αναλυτικότερα.

Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής παραμένει ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media όπου απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, ο ίδιος έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Αυτή τη φορά φαίνεται να έκανε την εξαίρεση αφού αποφάσισε να δημοσιεύει μια σπάνια φωτογραφία με την 12χρονη κόρη του, η οποία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω του μοιάζει αρκετά.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης "σπάει" την σιωπή του για τον λόγο που οδηγήθηκε στο διαζύγιο

Στον καναπέ της εκπομπής, «DOT» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Πολυχρονίδης όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε "ανοιχτά" και αναφέρθηκε για το «Asia Express» (δείτε εδώ αποκάλυψη που έχει κάνει) αλλά και για το διαζύγιό του.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα α τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;».