Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Καστανόξανθη τραγουδίστρια - Ερωτευμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Όλη η αλήθεια!

Καστανόξανθη τραγουδίστρια - Ερωτευμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;
NDP
News 05.12.2022 10:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το τέλος στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη φαίνεται πως είναι οριστικό. Το ζευγάρι έχει πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και τα πρώτα δημοσιεύματα για τα νέα βήματα που κάνουν στη ζωή τους.

Πρώτη ήρθε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Κάποια σχόλια που έγιναν στο Instagram και κάποιες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν ήταν αρκετές για να δείξουν πως ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα μετά την μακροχρόνια σχέση της με τον παρουσιαστή (δείτε εδώ ποιος φέρεται πως είναι ο νέος της σύντροφος). Λίγο μετά, ήρθε και η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε βέβαια πως μέσα στο Σαββατοκύριακο, το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε μία κοινή έξοδο, η οποία ήρθε να ταράξει τα νερά της showbiz (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα).

Βασάλος Βαλαβάνη χωρισμός
NDP

Ερωτευμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χωρισμό του με την Βαλαβάνη;

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί μία νέα φήμη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το νέο πρόσωπο που ενδεχομένως μπήκε στη ζωή του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο του Fipster, στο οποίο βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος με άλλους παίκτες του Asia Express. Ανάμεσά τους και η Χριστίνα Κολέτσα, με την οποία φάνηκε να είναι πολύ κοντά.

Η τραγουδίστρια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων κλήθηκε να δώσει την απάντησή της για όσα ακούγονται για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσά τους.

«Αυτό το βίντεο πού είναι να το δω κι εγώ; Καλέ πού να υπάρξει διαχυτικότητα; Δεν τον βλέπουμε κιόλας τον άνθρωπο για να υπάρξει κάτι. Ούτε καν. Νομίζω ότι είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμάω τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου από το αναλώνομαι σε μία σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στόλισε το σπίτι της και δεν ήταν μόνη - Τα πρώτα Χριστούγεννα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Το ξέρει όλος ο κόσμος, ψέματα θα λέμε;» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε όλη την αλήθεια μέσα από ένα βίντεο

Share