Βρέθηκαν στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή - Η πρώτη κοινή έξοδος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τον χωρισμό τους

Δείτε εδώ τις αποδείξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι φήμες περί χωρισμού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως το καλοκαίρι το πέρασαν κατά κύριο λόγο χωριστά. Κανείς τους, όμως, δεν τολμούσε να πει οτιδήποτε για την σχέση τους δημόσια και συνέχιζαν τις κοινές εμφανίσεις (δείτε εδώ την συμπεριφορά τους σε έξοδό τους πριν δουν τις κάμερες).

Παρόλα αυτά, στην εκπομπή Πρωινό μας, αποκαλύφθηκε πως δεν είναι μαζί και επίσημα.. παρά τα όσα λένε πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει (δείτε εδώ δηλώσεις). Μάλιστα, παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν στο ίδιο σπίτι.

«Ξέρω ότι πια η ζωή τους έχει πάρει λίγο χωριστούς δρόμους. Απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει», ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Η πρώτη κοινή έξοδος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τον χωρισμό

Μάλιστα, η δημοσιογράφος φαίνεται πως ήδη έχει προχωρήσει την ζωή της και είναι πλέον σε σχέση με έναν νεαρό άνδρα που γνωρίσαμε μέσα από το Nomands και είναι πρώην πασίγνωστης ηθοποιού. Άλλωστε, δεν το κρύβουν και πολύ, αφού τα πρώτα σχόλια στο Instagram έχουν ήδη γίνει (δείτε τα εδώ).

Θα μπορούσε να πει κανείς πως όλο αυτό έχει κάνει κακό στο πρώην ζευγάρι και πως γι' αυτό θα μπορούσαν να μη μιλιούνται πια, αλλά εκείνοι συνεχίζουν να βλέπονται. Αυτό αποδεικνύεται από τα σημερινά (4/12) τους στόρι στα προφίλ τους στο Instagram, από τα γενέθλια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στα οποία βρέθηκαν μαζί.

Άλλωστε, αφού και οι δύο σχεδιάζουν να μπουν στο Survivor All Star και να ταξιδέψουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ όλα τα ονόματα που έχουν πει το "ναι"), δεν θα ήταν ωραίο να αισθάνονται άβολα και να μη μιλιούνται.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κοινή έξοδος με Βασάλο μετά τον χωρισμό

Βασάλος εμφάνιση με Ευρυδίκη μετά τον χωρισμό