Πριν δουν τις κάμερες: Η συμπεριφορά Βαλαβάνη και Βασάλου σε βραδινή έξοδό τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τι συνέβη μόλις εντόπισαν τους φωτογράφους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν δουν τις κάμερες: Η συμπεριφορά Βαλαβάνη και Βασάλου σε βραδινή έξοδό τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Οι φήμες πως δεν είναι πια μαζί κυκλοφορούσαν πολλούς μήνες με κανέναν από τους δυο να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει το περιστατικό αυτό, πέρα από κάποια σχόλια στα social media στα οποία είχαν απαντήσει αγανακτισμένοι. Ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πλέον έχουν αρχίσει να πραγματοποιούν ξανά κάποιες κοινές επίσημες εμφανίσεις και φαίνεται πως το ζευγάρι είναι... στα καλύτερά του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, λοιπόν, απαθανάτισε το ζευγάρι σε γνωστό κλαμπ με αφορμή τα γενέθλια της Σόφης Πασχάλη, πρώην παίκτριας του Survivor.

Μπορεί στην αρχή να μην είχαν δει τις κάμερες αλλά όταν τις εντόπισαν δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά και χαμογελαστοί μαζί, μετά από πολύ καιρό... Όπως αποκάλυψαν άτομα που βρέθηκαν εκεί ο Κωνσταντίνος ήταν πολύ τρυφερός και καλός με την δημοσιογράφο.

Μαζί κι ερωτευμένοι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Βασάλος Βαλαβάνη

Βασάλος Βαλαβάνη χωρισμός
Γενέθλια Σόφης Πασχάλη

Το σπίτι τους

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και φαίνεται πως πλέον θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της showbiz για να αποφύγουν τα κακόβουλα σχόλια.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν στεγάσει τον έρωτα τους σε ένα πανέμορφο σπίτι στα Βόρεια προάστια, το οποίο έχουν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και στιλ.

Αγαπούν το minimal και τα γήινα χρώματα, ενώ αυτά που επικρατούν περισσότερο είναι το λευκό, το καφέ και το γκρι. Από τo σπίτι τους, όμως, δεν λείπουν και οι urban επιρροές, κυρίως στους τοίχους, τους οποίους σε πολλά σημεία έχουν επενδύσει με τούβλο. Σε διάφορους χώρους μάλιστα έχουν βάλει και φυτά.

Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος που μένουν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφίες σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι