«Τον ρώτησε στη ψύχρα αν είναι μαζί με τη Βαλαβάνη» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μίλησε ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πάει πολύ καιρός πλέον, που τα ελληνικά μέσα συζητούν αν τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξακολουθούν και είναι ζευγάρι.

Οι δύο τους δεν έχουν κάνει για την ώρα δημόσιες δηλώσεις, ωστόσο οι οικείοι τους με τον τρόπο τους δείχνουν, πως τα παιδιά έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και πως συγκεκριμένα, η Βαλαβάνη έχει βρει νέο έρωτα (δείτε τον εδώ).

Μια επιπλέον πληροφορία, η οποία είναι ευχάριστη σε ό,τι αφορά τον χωρισμό είναι πως η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος, αν και χωρισμένοι πια, μένουν για την ώρα στο ίδιο σπίτι (δείτε εδώ την πρώτη έξοδο του Βασάλου αφού βγήκε στη φόρα η σχέση της Βαλαβάνη).

Τα πράγματα σίγουρα θα επιβεβαιωθούν, όταν τους δούμε στο all star survivor, στο οποίο θα συμμετέχουν, αφού εκεί δε θα μπορέσουν να αποφύγουν τις κάμερες και τις δηώσεις.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα, που επιβεβαίωσε η πρώην συμπαίκτρια του Βασάλου στο Asia Express στο Star, η Ρασέλ είναι μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε την Κυριακή 11/12 στο Open Weekend, πως όταν η μαμά της τον ρώτησε τον Μάϊο αν είναι μαζί, εκείνος είχε διαψεύσει τις φήμες χωρισμού. Το τι συμβαίνει, όμως τώρα το ξέρουν μόνο εκείνοι...

Οι δηλώσεις της Ρασέλ για τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης

«Έτυχε δύο τρία βράδια να κοιμηθούμε παρέα με την Κωνσταντίνο και τον Φίλιππο. Πρώτα από όλα ο Βασάλος κοιμόταν στο πάτωμα και μας άφηνε να κοιμόμαστε με τον Φίλιππο. Το θέμα ήταν να κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι με τον Βασάλο κι όχι με τον Φίλιππο.

Τον ρώτησε η μαμά μου (για το τι συμβαίνει με τη Βαλαβάνη) γιατί δεν είναι καθόλου διακριτική. Τον ρώτησε στη ψύχρα. Δεν μπορώ να το πω, αυτά είναι προσωπικά… Τότε είπε ότι ήταν μαζί. Τον Μάιο. Έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα ότι η Ευρυδίκη», είπε η Ρασέλ.