Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του συντρόφου της Βαλαβάνη - Ντυμένος στα μαύρα ο Βασάλος

Τυχαίο το μέρος, που βρέθηκε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, καθώς από τη μία απασχολεί μέσα από το Asia express στο Star, από την άλλη μέσα από το μέλλον της σχέσης του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τέλος για το αν θα συμμετέχει στο survivor all star.

Φυσικά και για τα δύο τελευταία υπάρχει μία απάντηση, απλώς ίδιος ο Κωνσταντίνος δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση να μιλήσει δημόσια σε κάποια εκπομπή.

Μέχρι λοιπόν να συμβεί αυτό, αποκαλύφθηκε από τη μεριά της Ευρυδίκης, πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός μουσικού (δείτε τον εδώ), με τη φήμη να κυκλοφορεί για πρώτη φορά την Παρασκευή 9/12.

Τη επομένη λοιπόν, μετά την πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου (δείτε την εδώ), τον είδαμε να το ρίχνει έξω, αφού εκείνος μαζί με αγαπημένους του φίλους από το ριάλιτι, που συμμετείχαν βρέθηκαν στα μπουζούκια.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr, τον είδαμε με μαύρη ενδυμασία, να κάθεται περισσότερο στους καναπέδες μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, απολαμβάνοντας την εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έσπευσαν να πουν, πως υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στα δύο παιδιά, η Χριστίνα όμως σε πρόσφατες δηλώσεις της, έδωσε επί του θέματος απαντήσεις.

«Αυτό το βίντεο πού είναι να το δω κι εγώ; Καλέ πού να υπάρξει διαχυτικότητα; Δεν τον βλέπουμε κιόλας τον άνθρωπο για να υπάρξει κάτι. Ούτε καν. Νομίζω ότι είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμάω τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου από το αναλώνομαι σε μία σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω», τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα για τα δημοσιεύματα, που τη θέλουν σε σχέση με τον Βασάλο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση της Βαλαβάνη

Βασάλος - Μαυρίδης
Κολέτσα