«Με έχει πιάσει κατάθλιψη» - Το έκανε για το Survivor All Star: Η τελευταία αλλαγή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πριν φύγει

Δεν υπάρχει γυρισμός...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ξεκινήσει από καιρό τις προετοιμασίες για το Survivor All Star, καθώς "έχτισε" πρώτα το κορμί της για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα και όσο πλησιάζει ο καιρός κάνει όλο και περισσότερες αλλαγές στην εικόνα της, ώστε να μην της σταθεί τίποτα εμπόδιο. Μετά το σώμα, λοιπόν, σειρά είχαν τα μαλλιά της (δείτε εδώ το νέο της look).

Τις προάλλες, μάλιστα, οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αποφάσισαν να της κάνουν μία έκπληξη για να την αποχαιρετήσουν λίγο πριν εκείνη φύγει για τα "ξένα" για άλλη μία φορά και έτσι, συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι της, χωρίς προειδοποίηση και της έφτιαξαν και μία τούρτα, που είχε πάνω την γάτα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και θα της λείψει πολύ.

Η ίδια έκανε γνωστή την κίνηση των φίλων της δημοσιεύοντας ένα βίντεο και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης 29/12, από τα οποία λείπει ο φερόμενος πρώην της, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Οι τελευταίες αλλαγές στην εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πριν φύγει για το Survivor All Star

Μιας και μιλάμε, όμως, για αλλαγές, η δημοσιογράφος προχώρησε σε μία ακόμη τολμηρή κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30/12 αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχωριστεί τα μακριά της νύχια, διότι θα της είναι εμπόδιο στην παραλία και στον στίβο μάχης, όμως δεν ήταν καθόλου έτοιμη ψυχολογικά.

Μέσα από το προφίλ της, έτσι, δημοσίευσε μερικά βίντεο στα οποία εξηγούσε πως είχε να δει τον εαυτό της με τόσο κοντά νύχια πολλά χρόνια και συγκεκριμένα πέντε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα συνηθίσει και να αισθάνεται περίεργα.

«Θέλω να σας δείξω τα νύχια μου. Με έχει πιάσει κατάθλιψη να ξέρετε. Έχω να δω τα νύχια μου έτσι κοντά πολλά χρόνια. Βασικά από το προηγούμενο Survivor, το ’17. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με κοντά νύχια», δήλωσε με χιούμορ.