Survivor all star: Κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες - Με άλλα μαλλιά η Βαλαβάνη λίγο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο

Μια κούκλα και έτσι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε αναβρασμό είναι όλοι όσοι σχετίζονται με το Survivor all star, καθώς στις 8 Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει η μεγάλη πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ για το ριάλιτι επιβίωσης.

Τόσο οι παίκτες, των οποίων τη συμμετοχή γνωρίζουμε όσο και όσοι δουλεύουν για τι ριάλιτι μπορεί και να μην αλλάξουν, όπως άλλες φορές χρόνο, καθώς είναι γνωστό πια, πως το κανάλι έχει ποντάρει πολλά στο Survivor, επομένως θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε αστοχία.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε να δούμε τους συμμετέχοντες να φτάνουν στο αεροδρόμιο και να πετάνε για Άγιο Δομίνικο μέχρι τότε όμως παρακολουθούμε στα social media την προετοιμασία τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια από τις παίκτριες, που ανυπομονούμε να δούμε να τρέχει στους στίβους μάχης με την ίδια να είναι πολύ χαρούμενη για την εμπειρία, που θα ζήσει ξανά.

«Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star… Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης… Δεν έχω λόγια πραγματικά. Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες… Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα» σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στα social media βλέπουμε, πως προπονείται εντατικά (δείτε εδώ το σώμα, που έχει φτιάξει), ενώ την Τετάρτη 28/12 πήγε στο κομμωτήριο και άλλαξε εντελώς το look της, αφού για όσο μείνει στο νησί δε θα έχει καμία δυνατότητα καλλωπισμού.

Η αλλαγή που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν μπει στο Survivor all star

«Έλα παιδιά έγινε η αλλαγή, έτοιμο το κορίτσι», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην ανάρτησή της.