Survivor All Star: Χαμός στο αεροδρόμιο με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Τι συνέβη πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο

Το μοναδικό βίντεο ντοκουμέντο που τον δείχνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Χαμός στο αεροδρόμιο με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Τι συνέβη πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο

Από τα ξημερώματα της Τρίτης (3/1) η κάμερα του youweekly.gr βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να απαθανατίσει τους παίκτες του Survivor All Star που πετάνε επιτέλους για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες).

26 παίκτες μπαίνουν, 25 είδαμε εμείς στο αεροδρόμιο ή βασικά 25 κατάφερε να καταγράψει ο φωτογραφικός φακός. Ο ένας που έμεινε, εκεί ήταν αλλά κρυβόταν δημιουργώντας μια... προσμονή κι ένα μυστήριο στους τηλεθεατές για την προσωπικότητα του.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που ανήκει στο κανάλι του ΣΚΑΙ και είναι «ευλογημένη» σε σύγκριση με όλους τους άλλους καθώς παίρνει ρεπορτάζ απευθείας από την παραγωγή έστειλε κάμερα, επίσης, στο αεροδρόμιο και... κατέγραψαν αυτόν τον ένα παίκτη που έκανε την διαφορά!

Σύμφωνα με τον Χρήστο Λυσσέα στο «Πρωινό μας», πρόκειται για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Ο Στέλιος ήθελε να είναι πιο απαρατήρητος και το πέτυχε. Φορούσε την κουκούλα του» είπε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη στο πρωινό του ΣΚΑΪ, η οποία βρισκόταν μαζί με τους παίκτες στα βανάκια.

Μπαίνει στο Survivor All Star κι αφήνει αυτή την οικοπεδάρα - Φωτογραφίες από το σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη

Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ ο Στέλιος Χανταμπάκης επιστρέφει «διαβασμένος» και αρκετά πιο ώριμος μετά τον «πόλεμο» που είχε δεχτεί για την στρατηγική του στο παιχνίδι. To 2017 το όνομα του ενεπλάκη σε αρκετές συγκρούσεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης αρκετές φορές είχε ξεσπάσει κατά της ομάδας τους, ενώ η κόντρα του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε στην ιστορία του Survivor.

Αποκορύφωνα όλων ήταν η στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ένα “σκετσάκι” αναπαριστάνοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου με ειρωνικό τρόπο προς την τραγουδίστρια, όσο εκείνη απουσίαζε από την καλύβα (δείτε εδώ το βίντεο). Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα! Μετά από την από επιλογή απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας και την αφοσίωση στην οικογένειά του θα επιστρέψει στους στίβους μάχης κι αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα με την οικογένειά του σε νέο σπίτι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την αλλαγή.

«Φέτος αλλάξαν πολλά για εμάς, και ειδικά για το Μανώλη και τη Μαλένα που εκτός από περιοχή άλλαξαν και σχολείο! Δεν έχουμε προλάβει ακόμα να κάνουμε νέους φίλους και η αλήθεια είναι πως ζοριζόμαστε λίγο στην προσαρμογή, όμως πιστεύω ότι με υπομονή και καλή θέληση όλα θα βρουν το δρόμο τους! Ευτυχώς οι συνήθειες μας έχουν παραμείνει οι ίδιες!», είχε πει χαρακτηριστικά η αθλήτρια στο Instagram.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και νικητής του πρώτου Nomads και η πρώην παίκτρια του DWTS 6 -που πλέον δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και στον χώρο της περιποίησης, έχουν καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμιότυπα στo Instagram με τα παιδιά τους.

Το νέο σπίτι της οικογένειας Χανταμπάκη είναι minimal με το λευκό χρώμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.