Survivor All Star: Η Βαλαβάνη δεν αντάλλαξε ματιά με τον Βασάλο - Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Η Βαλαβάνη δεν αντάλλαξε ματιά με τον Βασάλο - Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Γεμάτο εκπλήξεις το πρωινό της Τρίτης 3/1 αφού από τα αξημέρωτα το Youweekly.gr στήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να απαθανατίσει τους παίκτες του Survivor All Star στην αναχώρησή τους για Άγιο Δομίνικο και τα κατάφερε φυσικά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Μεταξύ των παικτών βρίσκονται και τρία ζευγάρια Ανδριώτου - Μαρτίκας, Κατσούλης - Μαριαλένα και... Βασάλος - Βαλαβάνη που.. είναι ή δεν είναι τελικά; Μας έχουν αφήσει με ένα μεγάλο ερωτηματικό!

Οι... χωρισμένοι Survivors

Από τη μια η ανάρτηση που έκανε πριν λίγα 24ωρα η Βαλαβάνη δείχνει ξεκάθαρα πως είναι μαζί αφού μιλάει τόσο γλυκά γι' αυτόν (δείτε εδώ το βίντεο) ενώ από την άλλη, όσα είδαμε σήμερα στο αεροδρόμιο μας έκαναν να πιστεύουμε το αντίθετο. Όχι μόνο δεν είναι μαζί αλλά ο χωρισμός της φαίνεται πως δεν ήταν τόσο βελούδινος.

Οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα, ούτε ένα βλέμμα. Ο ένας ήταν από τη μία, ο άλλος από την άλλη...

Μάλιστα, όταν η Ευρυδίκη ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει επανασύνδεση στον Άγιο Δομίνικο εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά «Ωχ Παναγία μου, καλή χρονιά» κι έφυγε. Μια παρόμοια αντίδραση είχε και ο Βασάλος.

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Διακοπές στο Βόλο με πρώην παίκτρια του GNTM ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Άσε που, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, ειπώθηκε πως παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή του SURVIVOR για να επιβεβαιωθεί ότι δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα. Λέτε να είναι ένας από αυτούς τους δυο; Ή έχουμε κι άλλο beef στο παιχνίδι ακόμα δεν ξεκίνησε; Χμμ, ενδιαφέρον!