Survivor All Star: Βίντεο ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την καταγγελία του Μπάρτζη για Ασημίνα και Δαλάκα

Το πειστήριο που είχε η παραγωγή στα χέρια της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Βίντεο ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει την καταγγελία του Μπάρτζη για Ασημίνα και Δαλάκα

Μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη στο χθεσινό 31/1 συμβούλιο του Survivor All Star, σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή έκανε 16 ολόκληρες ώρες να διαλευκάνει το τι πραγματικά συνέβη στο δάσος με τα κορίτσια, και όταν έμαθαν τα πάντα ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο για να ανακοινώσει την αποβολή των δυο κοριτσιών (δείτε εδώ το βίντεο με την ανακοίνωση που σόκαρε τους πάντες).

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή είχε πολλά να εξερευνήσει για να φτάσει στο τέλος της μεγάλης αυτής υπόθεσης που προέκυψε από το πουθενά! Ένα από τα στοιχεία που την βοήθησαν για να ξεκινήσει την εν λόγω έρευνα ήταν το παρακάτω βίντεο...

Στο απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω φαίνονται ξεκάθαρα όσα υποστήριξε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης. Δηλαδή ότι όσο η ομάδα των Κόκκινων απασχολείτο στην παραλία με το κιτ ψαρέματος που είχαν κερδίσει εκείνος είδε τις δυο κοπέλες να απομακρύνονται από όλη την ομάδα και αποφάσισε να της ακολουθήσει.

Οι αντιδράσεις μετά την απόφαση αυτή ήταν ποικίλες:

Survivor All Star παρασκήνιο: Φυγάδευσαν Δαλάκα και Ασημίνα - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες μετά την αποβολή

Σύμφωνα, με πηγές, τα κορίτσια φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα του Άγιου Δομίνικου και... νύχτα για να μην πέσουν πάνω στους συμπαίκτες τους! Η παραγωγή φοβήθηκε για τις χειρότερες αντιδράσεις και επέλεξε να μην προκαλέσει σχόλια και συμπεριφορές! Ούτε γεια δεν αντάλλαξαν λοιπόν με κανέναν και πλέον βρίσκονται στο ξενοδοχείο αναμένοντας την επιστροφή τους εδώ. Μια επιστροφή που μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού ξέρουν από τώρα (πάνω κάτω) με τι θα έρθουν αντιμέτωπες στην Ελλάδα.