«Αποχωρεί από το Survivor...» - Τον διώχνουν από το All Star μετά την αποβολή Δαλάκα και Χατζηανδρέου

"Βόμβα" στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αποχωρεί από το Survivor...» - Τον διώχνουν από το All Star μετά την αποβολή Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Απόψε το trailer του Survivor All Star μπορεί να διαρκεί μονάχα 38 δευτερόλεπτα, ωστόσο, αυτά που γνωρίζουμε εμείς για το αποψινό 2/2 επεισόδιο είναι "βόμβα". Για ακόμη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο θα επικρατήσει χαμός τόσο στην παραγωγή όσο και στους παίκτες.

Αρχικά να πούμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, το αγώνισμα θα διακοπεί πρόωρα κι αυτό γιατί θα υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος!

Όπως αποκάλυψε κάτι τέτοιο δεν έχει ξανά συμβεί στα χρονικά του ριάλιτι επιβίωσης! Ο στίβος μάχης θα είναι ο πολύ κλασικός και γνώριμος, ο ένας παίκτης θα σπρώχνει τον άλλο με ένα κοντάρι. Έχει ξανά παιχτεί σε όλες σχεδόν τις σεζόν, αλλά στην all Star εκδοχή που θα παιχτεί σήμερα, αυτά που θα συμβούν θα τους αφήσουν όλους άφωνους.

Όλοι οι παίκτες θα τραυματιστούν ελαφρά εξαιτίας του στίβου μάχης και ο γιατρός του Άγιου Δομίνικου θα έχει πολύ δουλίτσα! Ωστόσο, όπως επίσης αποκαλύφθηκε, άλλη ομάδα θα κερδίσει, άλλη όμως θα απολαύσει το έπαθλο.

Η ανακοίνωση του Λιανού για τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star

Απόψε το βράδυ, ακόμη ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor All Star, μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου που παραβίασαν τον κανόνα της επικοινωνίας και είχαν κινητό στο χέρι τους μέσα στην ζούγκλα.

Διαβάστε επίσης: «Τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού μετά το σκάνδαλο Δαλάκα & Ασημίνα

Η αποχώρηση αυτή θα είναι από την ψηφοφορία του κοινού, αφού οι τηλεθεατές αποφάσισαν ποιον παίκτη να διώξουν από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.

Οι υποψήφιοι είναι 4, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης. Ένας από αυτούς θα επιστρέψει στην Ελλάδα με τις δυο κοπέλες.

Εμείς λοιπόν, έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες με το όνομα του παίκτη που θα μας αποχαιρετήσει και θα τον βλέπουμε πλέον στις εκπομπές.