Survivor All Star spoiler 5/2: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί διαρροή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 5/2: Διάσημοι ή Μαχητές; Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Σήμερα Σάββατο 5/2 το Survivor All Star επιστρέφει και για ακόμη μια φορά θα είναι γεμάτο εντάσεις και μεγάλες ανατροπές. Το βράδυ λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας που θα βγάλει και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Απόψε, θα επικρατήσει χαμός στην παραλία των Μπλε, με τον Τάκη Καραγκούνια να τσακώνεται άσχημα με τον Ηλία Γκότση, ενώ στην όλη κατάσταση θα μπλεχτεί και ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι τόνοι θα ανέβουν αρκετά και θα φτάσουν στα άκρα.

Στην συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού, για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει χαμός. Μπλε και Κόκκινοι θα συγκρουστούν με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι εκείνος που θα τα ξεκινήσει όλα όπως έγινε και στα προηγούμενα συμβούλια. Θα τσακωθεί μάλιστα με τον Τάκη - δείτε το trailer.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star την πρώτη ασυλία

Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας θα είναι πολύ έντονο και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη. Ειδικά οι Μπλε θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν καθώς έχασαν όλους τους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας.

Ένας παίκτης επίσης αποχώρησε από την ομάδα τους. Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος με το που έφυγε από το παιχνίδι, ξεφτίλισε με μια μόνο ανάρτηση του το Survivor. Χθες 4/2 επίσης, επέστρεψε στην Ελλάδα - δείτε φωτογραφίες.

Σήμερα σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τον αγώνα θα κερδίσει για ακόμη μια φορά η ομάδα των Διάσημων, με τους Μαχητές να πέφτουν και άλλο σε αυτοπεποίθηση, καθώς δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη!

Σε λίγο θα έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Stay tuned!