Survivor all star trailer 5/2: «Νίκο είπες ότι…» - Στα κόκκινα όλοι με ακόμη μια αποκάλυψη από το στόμα του Μπάρτζη

Νέα σκάνδαλα "σκάνε" στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor all star trailer 5/2: «Νίκο είπες ότι…» - Στα κόκκινα όλοι με ακόμη μια αποκάλυψη από το στόμα του Μπάρτζη

Φέτος όπως φαίνεται οι παίκτες του Survivor All Star επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο πήγαν προετοιμασμένοι. Ξέρουν που μπορούν να κρυφτούν, που μπορούν να βρουν κινητά και κυρίως που μπορούν να κρύψουν πράγματα για να πάρουν μαζί τους.

Μετά το σκάνδαλο με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα που ερωτοτροπούσαν στην ζούγκλα, "έσκασε" η παραβίαση από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα οι οποίες πιάστηκαν με κινητό και αποβλήθηκαν.

Βέβαια, πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως στην τσάντα παίκτη βρέθηκε συσκευή ευχαρίστησης, ενώ στην μπλούζα άλλου παίκτη χάπια... βιάγκρα - δείτε εδώ.

Τι θα συμβεί όμως στο αποψινό 5/2 επεισόδιο του Survivor All Star

Σήμερα θα επικρατήσει χαμός στην παραλία των Μπλε, με τον Τάκη Καραγκούνια να παραπονιέται πως μόνο αυτός κάνει δουλειές και στην συγκεκριμένη περίπτωση μαζεύει ξύλα. Θα τσακωθεί άσχημα λοιπόν με τον Ηλία Γκότση, ενώ στην όλη κατάσταση θα μπλεχτεί και ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι τόνοι θα ανέβουν αρκετά και θα φτάσουν στα άκρα με κανέναν άλλον να μην μπορεί να τους ηρεμήσει.

Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας θα είναι πολύ έντονο και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη. Ειδικά οι Μπλε θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν καθώς έχασαν όλους τους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού, για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει χαμός. Μπλε και Κόκκινοι θα συγκρουστούν με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι εκείνος που θα τα ξεκινήσει όλα όπως έγινε και στα προηγούμενα συμβούλια. Θα τσακωθεί μάλιστα με τον Τάκη Καραγκούνια!

Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα!

Δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!