«Σε έκτακτο έλεγχο βρήκαν συσκευή ευχαρίστησης» - "Kάγκελο" η Τσολάκη με την αποκάλυψη του Κωνσταντάρα για το Survivor

«Τώρα δεν μπορώ να πω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε έκτακτο έλεγχο βρήκαν συσκευή ευχαρίστησης» -

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίο είναι φαν του ALL Star, μέσα από την εκπομπή Open Weekend στην οποία συμμετέχει, πολλές φορές έχει κάνει διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor στο οποίο υπήρξε παίκτης.

Σήμερα 4/2 λοιπόν, έπειτα από ερώτηση που του έκανε η Ελένη Τσολάκη για το αν η παραγωγή έχει διακόψει γυρίσματα για να κάνει έλεγχος στα πράγματα των παικτών, ο δημοσιογράφος τους άφησε όλους άφωνους με την απάντηση του.

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor

Όπως λοιπόν ανέφερε στον κύκλο που συμμετείχε ο ίδιος, είχε τύχει να τους κάνουν έκτακτο έλεγχος στις τσάντες τους για αυτό και ήταν όλοι πάντα alert. Μια φορά όμως, βρήκαν μια συσκευή που δεν περίμεναν.

«Επειδή ήμασταν πάντα alert και εκτεθειμένοι σε έλεγχο, είδα 3-4 φορές έκτακτο έλεγχο. Και βρήκαν 2-3 φορές πραγματάκια. Βρήκαν μία συσκευή που θέλει φόρτιση και δεν είναι κινητό. Χρησιμοποιείται για τη γενικότερη ευχαρίστηση και φορτίζεται» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και προκλήθηκε μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς όλοι είχαν στο μυαλό τους μια.... περίεργη συσκευή.

Αμέσως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκαθάρισε πως πρόκειται για καπνικό προϊόν και όχι για σεξουαλικό.

Δείτε επίσης: «Στο νοσοκομείο έκαναν όργια όλων των ειδών» - Άφωνοι όλοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντάρα για το Survivor

Η αντίδραση του στο σκάνδαλο Δαλάκα - Ασημίνας

Ο ίδιος μίλησε την Πέμπτη 2/2 στην κάμερα του Happy Day του ALPHA και εξήγησε πως δεν γίνεται να κάνουν λάθος για τα δύο κορίτσια, διότι διαφορετικά δεν θα τις έδιωχνε η παραγωγή.

Φυσικά, σχολίασε και τον Νίκο Μπάρτζη για το "ξεμπρόστιασμα", ενώ δεν άφησε απέξω και όλο τον "σάλο" που είχε δημιουργηθεί με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

«Οπωσδήποτε ισχύουν όλα αυτά. Η παραγωγή να διώξει δύο τόσο εμβληματικές παίκτριες χωρίς να το έχει τσεκάρει; Εμένα με αιφνιδίασε λίγο η Κατερίνα Δαλάκα που σηκώθηκε και έφυγε αλλά θα το εντάξω και στον δικό της αιφνιδιασμό. Θα ήθελα να ακούσω και τη δική της εκδοχή», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

«Για μένα καλά έκανε ο Νίκος. Σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να υπάρχουν δύο ομάδες αλλά ουσιαστικά ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Είσαι μόνος σου εκεί πέρα. Δεν είναι ότι τις είδε να τρώνε μία τυρόπιτα, που λες εντάξει. Είναι πολύ βασικός κανόνας η επικοινωνία και το να ξέρεις τι γίνεται», απάντησε έπειτα ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου στο Survivor, σχολίασε «Ο Μπο είναι ανεξάρτητη προσωπικότητα, ήξερε πώς να αντιδράσει. Ένιωσε θιγμένος και καλά έκανε. Το να βγαίνουμε τώρα και να ζητάμε και τα ρέστα είναι και λίγο θράσος. Όσο για την Καρολίνα, δε μπορείς με μανδύα την αγάπη να δικαιολογήσεις ότι παίζεις άτιμα».