Survivor All Star spoiler 6/2: Όντως τώρα; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Τα πάνω κάτω!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler 6/2: Όντως τώρα; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

Μπορεί να έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση εδώ και λίγα 24ωρα με την είδηση πως ο Ατζούν ξαναβάζει στο Survivor all Star την Δαλάκα και την Ασημίνα (δείτε εδώ τι έχει προκύψει) αλλά η ροή του παιχνιδιού συνεχίζεται κανονικά και ήδη το βράδυ της Κυριακής είδαμε τους Κόκκινους να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και τον Κρις Σταμούλη να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως πολύ σωστά σας είχε πει πρώτο από πολύ νωρίς το Youweekly.gr.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν Κόκκινοι αφού οι Διάσημοι έκαναν τη μια νίκη μετά την άλλη στους αγώνες και η αλήθεια είναι πως με αυτή την προδιαγραφή ξεκίνησε κι αυτή η εβδομάδα αλλά... ποτέ δεν ξέρεις. Το Survivor All Star άλλωστε είναι το παιχνίδι της ανατροπής.

Ποιος θα κερδίσει απόψε στο Survivor All Star

Απόψε, ωστόσο, που οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας το Youweekly.gr γνωρίζει με σιγουριά πως ανατροπή δεν θα σημειωθεί αφού νικητές θα είναι για δεύτερη φορά - αυτή την εβδομάδα - οι Κόκκινοι.

Άρα, για ακόμα μια φορά οι Διάσημοι θα πάνε σαν απλοί επισκέπτες στο συμβούλιο του νησιού και θα παρακολουθήσουν τους Μπλε να ρίχνουν τους παίκτες τους στον τάκο τον ένα μετά τον άλλο!

Να σημειωθεί πως το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης προς αποχώρηση (δείτε τον εδώ).