Τεράστια αναστάτωση στο Survivor All Star - Ο Ατζούν βάζει ξανά στο παιχνίδι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή για τις δυο παίκτριες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστια αναστάτωση στο Survivor All Star - Ο Ατζούν βάζει ξανά στο παιχνίδι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Μυστήριο επικρατεί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποχώρηση τους από το Survivor All Star, καθώς εντοπίστηκαν με κινητό και τσιγάρο μέσα στην ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και μάλιστα, υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη.

Οι δυο κοπέλες βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, παρά την επιστροφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου, και δεν έχουν καμία επικοινωνία με τις οικογένειες τους. Η παραγωγή είναι εκείνη που τους ενημερώνει αν είναι καλά.

Τι συμβαίνει με Survivor All Star και Δαλάκα - Χατζηανδρέου

Σήμερα Ασημίνα και Κατερίνα θα συναντηθούν με τον Ατζούν για να συζητήσουν σχετικά με το τι θα γίνει και θα συμβεί με τα συμβόλαια τους, ωστόσο, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Open Weekend, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιήθηκε το κινητό, ενώ το τσιγάρο δεν υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του ριάλιτι.

Ακόμη πιο ύποπτο για το ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα είναι και το γεγονός πως δεν έχουν καμία επικοινωνία με την Ελλάδα, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, όπως συμβαίνει με όποιον παίκτη αποχωρεί.

Survivor All Star Κατερίνα Δαλάκα Ασημίνα Χατζηανδρέου

Αυτός είναι ο σκηνοθέτης του Survivor All Star

Πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για το Survivor All Star και κυρίως για τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και συντονίζουν τα όσα συμβαίνουν σε κάθε επεισόδιο που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, αυτό που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς είναι ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από τα πλάνα που τραβάνε οι κάμεραμαν στις παραλίες των δυο ομάδων, στα αγωνίσματα, αλλά και το τι πρέπει να στηθεί που, δηλαδή τον σκηνοθέτη.

Αυτή τη στιγµή σε πετυχαίνουµε στον Αγιο ∆οµίνικο, σε ένα πρόγραµµα που έχει τεράστια επιτυχία. Είναι δύσκολο να είσαι εκεί σκηνοθέτης;

Η βασική δυσκολία είναι ότι είναι µια µεγάλη παραγωγή, όπου πρέπει να συνεργαστείς και να συντονιστείς µε πάρα πολύ κόσµο. Και περισσότερο αναφέροµαι στους παίκτες, οι οποίοι ζουν σε πραγµατικά δύσκολες συνθήκες. Θα πρέπει να διαχειριστείς αυτό το έµψυχο υλικό, µέσα από το οποίο κάθε µέρα προκύπτουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

Δείτε επίσης τι θα δούμε στο σημερινό 5/2 επεισόδιο: «Νίκο είπες ότι…» - Στα κόκκινα όλοι με ακόμη μια αποκάλυψη από το στόμα του Μπάρτζη

Είσαι παντρεµένος µε την Αλεξάνδρα Γκόνου. Σου λείπει η οικογένειά σου;

Μου λείπει, αλλά σε 20 ηµέρες θα έρθει η σύζυγός µου εδώ.

Σε ενδιέφερε ποτέ η πολιτική;

Όχι, µόνο στο σχολείο ήµουν στο 15µελές.

Οι σχέσεις µε τον αδελφό σου πώς είναι;

Έχουµε πολύ καλές σχέσεις και τον θαυµάζω για όλα αυτά που έχει καταφέρει και για το µυαλό του.

Έχετε τέσσερα χρόνια διαφορά. Όταν ήσασταν πιτσιρίκια, µαλώνατε;

Λίγο, µερικές φορές, µε αυτά τα παιδικά, «µου πήρες την µπάλα, σου πήρα την µπάλα» κ.λπ.

Ο σκηνοθέτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι ο Κώστας Βορίδης, αδελφός του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, ο οποίος μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και την Secret.

Κώστας Βορίδης σκηνοθέτης Survivor All Star