«Θα βγω στον ΣΚΑΪ να...» - Κόλαφος ο Αναγνωστόπουλος στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο για το Survivor All Star

Χαμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα βγω στον ΣΚΑΪ να...» - Κόλαφος ο Αναγνωστόπουλος στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο για το Survivor All Star

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πριν από μερικές ώρες έφτασε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρηση του από την παραλία του Survivor All Star. Η αποχώρηση του μισθοφόρου συζητήθηκε αρκετά, διότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του ξαφνιάστηκαν με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Βέβαια, αρνήθηκε να δώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, που δεσμεύεται βάση του συμβολαίου, που έχει υπογράψει (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά υπήρχε ένας άνθρωπος, που μετά την αποχώρηση του μίλησε και το ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτός δεν είναι άλλος από την φίλη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία υπήρξαν για λίγο αντίπαλοι σε αυτό τον κύκλο, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για την φιλία τους. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την συνομιλία τους μέσω κάμερας την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο αεροπλάνο για Αθήνα και σημείωσε χαρακτηριστικά πάνω σε αυτό:

«Έτσι πάντα με χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι. Σε περιμένω bro μου».

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που επέστρεψε χθες στην Ελλάδα,με τους φίλους του να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο φορώντας αποκριάτικες μάσκες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Καλώς σας βρήκα. Δε μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο» ήταν όσα είπε στους δημοσιογράφους κατά της άφιξή του στο αεροδρόμιο σύμφωνα με το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή "Open Weekend"

Λίγη ώρα αργότερα, ο μισθοφόρος προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση προμηνύοντας κάποιες αποκαλύψεις που σκοπεύει να κάνει σήμερα για τους λόγους που η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν επιστρέψει ακόμα παρότι έχουν αποβληθεί από το παιχνίδι εδώ και μέρες. Να θυμίσουμε βέβαια ότι νωρίτερα, με άλλη ανάρτηση, είχε παρομοιάσει το Survivor All Star με τσίρκο.

Η ανάρτηση του αναγνωστόπουλου στο instagram