Survivor All Star: Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τον ΣΚΑΙ - Γιατί αρνήθηκε να μιλήσει στο Πρωινό μας

Ο κακός χαμος μετά την αποχώρησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
 Survivor All Star: Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τον ΣΚΑΙ - Γιατί αρνήθηκε να μιλήσει στο Πρωινό μας

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 2/2 και σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος ήταν πολύ θυμωμένος και δεν θέλησε ούτε να χαιρετήσει του συμπαίκτες του, κάτι που ξάφνιασε όχι μόνο εκείνους, αλλά και όλους τους τηλεθεατές.

Κάθε παίκτης που αποχωρεί, ωστόσο, οφείλει να παραχωρήσει κάποιες συνεντεύξεις σε διάφορες εκπομπές στο κανάλι του ΣΚΑΪ, εφόσον σε αυτό προβάλλεται το παιχνίδι, κάτι που δεν είδαμε να κάνει εκείνος. Ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στο Πρωινό μας, δηλαδή, μέσω Skype αρχικά, αλλά η Φαίη Σκορδά την Παρασκευή 3/2 εξήγησε πως ο ίδιος δεν θέλησε.

Γιατί ο Κώστας Ανγνωστόπουλος αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Δεν πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη στο Skype που είχαμε οργανώσει, όπως κάνουμε κάθε φορά, θεωρώ ότι επειδή είναι χαμηλών τόνων, είναι ένας άνθρωπος που παρότι έχει φιλίες, κάνει πλάκα πάρα πολύ, είναι αρκετά εσωστρεφής, θέλει λίγο χρόνο με τον εαυτό του», είχε πει η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Γεμάτος ειρωνεία - Η πρώτη ανάρτηση "καρφί" του Κώστα Αναγνωστόπουλου μετά την αποχώρησή του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open Weekend, βέβαια, αυτό φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός ότι ο μισθοφόρος είναι πολύ θυμωμένος και με το ίδιο το κανάλι και όχι μόνο με την παραγωγή του σόου. Παρόλα αυτά, το συμβόλαιό του τον υποχρεώνει να το κάνει το επόμενο διάστημα.

«Δεν είναι μόνο έξαλλος με την παραγωγή του Survivor, αλλά και με το κανάλι του ΣΚΑΪ. Εφόσον ο ίδιος θεωρεί ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (δείτε τα εδώ) και αποχώρησε από το παιχνίδι, ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει την πρώτη συνέντευξη, που λέμε, αρχικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μέσω Skype, αλλά από ότι μαθαίνουμε, δεν θα βρίσκεται ούτε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, που σημαίνει αυτό ότι αρνείται να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη στο κανάλι του ΣΚΑΪ», αναφέρθηκε στον αέρα.

Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξήγησε πως: «Η σύμβαση που μας υποχρεώνει έχει διάρκεια 6 μήνες, άρα λοιπόν, ο παίκτης που αποχωρεί, με το γράμμα του νόμου, πρέπει μέσα σε 6 μήνες υποχρεωτικά να βγει 4 ή 5 εκπομπές του καναλιού», τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να μιλήσει αμέσως.