Survivor All Star spoiler 28/3: Τραγικές ώρες στην παραλία των Μπλε μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη!

Τι θα συμβεί απόψε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 28/3: Τραγικές ώρες στην παραλία των Μπλε μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη!

Και δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνετε! Η 12η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε τραγικά για την ομάδα των Μπλε, αφού πέραν του ότι έχασαν την πρώτη ασυλία και έριξαν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση την Ελευθερία Ελευθερίου, έμαθαν από τον Γιώργο Λιανό πως ο Ηλίας Γκότσης (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε) και ο Γιώργος Πιλίδης αποβάλλονται λόγω παράβασης κανόνων του ριάλιτι!

Κι εκεί που λες ότι πόσα πια να είναι τα χτυπήματα της μοίρας; Φτάνει! Έρχεται και «κουμπώνει» σε όλα αυτά και η ήττα της δεύτερης ασυλίας! Το βράδυ της Δευτέρας 27/3 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την δεύτερη ασυλία, πολύ σημαντική για τους μπλε αφού είναι ήδη μείον δυο άτομα στους άντρες, κι όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr οι νέοι Μαχητές ξανά έχασαν με αποτέλεσμα να ψηφίσουν ακόμα δυο δικούς τους (δείτε εδώ ποιοι ήταν αυτοί). Απόψε, στην τρίτη ασυλία; Τι θα γίνει; Το Youweekly.gr φυσικά και ξέρει!

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει φωτιά με τόσες πληροφορίες! Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας ήταν πολύ ξεκάθαρη! Οι μπλε θα κάνουν τρεις ήττες ενώ οι Κόκκινοι θα είναι φουλ χαλαροί με τις τρεις νίκες στις ασυλίες. Κανένας δικός τους υποψήφιος ενώ οι Μπλε θα πρέπει να ψηφίσουν κι άλλον ή κι άλλους..

Τα τρία φαβορί για τον τελικό μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη

Σάκης Κατσούλης: Νικητής του 2021, πολυσυζητημένο πρόσωπο, γλυκούλης στο γυναικείο κοινό με τα όσα έχει κάνει για τα μάτια της Μαριαλένας συν του ότι φέτος είναι αθόρυβος όσο πρέπει, διπλωμάτης και απόμακρος από τα κουτσομπολιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και η χαρά του γυναικείου πληθυσμού! Μέτριος φέτος αγωνιστικά αλλά δυνατός σε όλα τα υπόλοιπα... Μπορεί να φτάσει τελικό.

Ηλίας Μπόγδανος: Έφτασε τελικό το 2021 αλλά δεν τα κατάφερε οπότε... why not όχι και φέτος; Εννοείται πως αν δεν αποβάλλονταν Γκότσης και Πιλίδης δεν θα τον βλέπαμε ούτε τελική 5αδα αλλά μετά από αυτές τις εξελίξεις, αν έπρεπε να βρούμε έναν τυχερό στα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία 24ωρα, αυτός σίγουρα θα ήταν ο Ηλίας!