Survivor All Star: Καθόλου άσχημα - Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του

Ο τραπεζικός του λογαριασμός αυξήθηκε...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Καθόλου άσχημα - Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του

Ο Ηλίας Γκότσης είναι Έλληνας γυμναστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και το επίκεντρο των τελευταίων ωρών για όσους παρακολουθούν φανατικά το Survivor All Star. O νικητής του 2018, φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό αφού απόψε 27/3, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, η παραγωγή θα τον αποβάλει επίσημα από το παιχνίδι (δείτε εδώ τι έκανε).

Οι κανόνες του παιχνιδιού, οι απαράβατοι κανόνες του παιχνιδιού είναι δυο και ισχύουν για όλους: Απαγορεύεται η κλοπή φαγητού και η επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ο Γκότσης, ξεπέρασε τα όρια!

Με πόσα χρήματα φεύγει ο Ηλίας Γκότσης

To 2018, ως νικητής ο Ηλίας είχε καταφέρει να αποσπάσει από τον Ατζούν 100.000 ευρώ συν τα όσα έπαιρνε κάθε εβδομάδα, οπότε το ποσό όπως καταλαβαίνετε συνολικά ήταν αρκετά υψηλό!

Φέτος, δεν το έφτασε σίγουρα, αλλά δεν τα πήγε και καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς πως έκατσε στο παιχνίδι για 11 ολόκληρες εβδομάδες και πήγε 55.000 ευρώ (5.000 ανά εβδομάδα).

Τα τρία φαβορί για τον τελικό μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη

Σάκης Κατσούλης: Νικητής του 2021, πολυσυζητημένο πρόσωπο, γλυκούλης στο γυναικείο κοινό με τα όσα έχει κάνει για τα μάτια της Μαριαλένας συν του ότι φέτος είναι αθόρυβος όσο πρέπει, διπλωμάτης και απόμακρος από τα κουτσομπολιά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και η χαρά του γυναικείου πληθυσμού! Μέτριος φέτος αγωνιστικά αλλά δυνατός σε όλα τα υπόλοιπα... Μπορεί να φτάσει τελικό.

Ηλίας Μπόγδανος: Έφτασε τελικό το 2021 αλλά δεν τα κατάφερε οπότε... why not όχι και φέτος; Εννοείται πως αν δεν αποβάλλονταν Γκότσης και Πιλίδης δεν θα τον βλέπαμε ούτε τελική 5αδα αλλά μετά από αυτές τις εξελίξεις, αν έπρεπε να βρούμε έναν τυχερό στα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο τα τελευταία 24ωρα, αυτός σίγουρα θα ήταν ο Ηλίας!