Survivor All Star: Η παράβαση του Ηλία Γκότση - Τι έκανε τελικά και τον απέβαλαν από το παιχνίδι

Η ανάρτηση που τον «καίει»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Η παράβαση του Ηλία Γκότση - Τι έκανε τελικά και τον απέβαλαν από το παιχνίδι

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star συζητιέται από το μεσημέρι της Κυριακής 26/3, που σας το ανακοινώσαμε αποκλειστικά. Οι δυο παίκτες έχουν παραβεί κάποιους κανόνες του ριάλιτι, διαφορετικούς.

Ο ένας είναι το φαγητό κι ο άλλος η επικοινωνία! Μπορεί μέχρι στιγμής να μην γνωρίζουμε με σιγουριά ποιος έκανε τι αλλά... ο Τριαντάφυλλος που ασχολείται αρκετά φέτος με το παιχνίδι από τον καναπέ του σπιτιού του φαίνεται πως έχει τις δικές του πηγές και κατηγορεί ξεκάθαρα τον Γκότση για χρήση κινητού!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης Survivor, έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τα έβαλε μέχρι και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler: Αυτός ο παίκτης των Κόκκινων πάει στους Μπλε μετά την αποβολή Γκότση - Πιλίδη!

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για τον Ηλία Γκότση και το Survivor All Star

«Τι σας είπα πριν από μια εβδομάδα; Ότι έχει τηλ βλέπει ότι ο Τάκης είναι μισητός και καλά και τα είπε σε όλους κι έγινε ότι έγινε είμαστε οκ τώρα; Άλλη μια φορά;», ενώ η επόμενη ανάρτησή του αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο...

Survivor All Star αποβολή Ηλίας Γκότσης

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Καθόλου άσχημα - Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του

«Εκεί που πάω να σε συμπαθήσω εκεί το χαλάς μη μασάς ρε συ ΒΑΣΑΛΟ που σου είπε ο Ηλίας ότι ο Τάκης είναι και καλά μισητός έξω επειδή βρήκε τηλ μην πουλάς φίλους έτσι απλά ρε συ μη γίνεσαι ίδιος με αυτούς αφού είσαι καλό παιδί τι φοβάσαι ρε φίλε», ενώ μετά απευθύνθηκε δημόσια και στην παραγωγή κάνοντας μια... έκκληση!

Survivor All Star Βασάλος

«Εάν έχει χιούμορ η παραγωγή του εκπληκτικού φετινού Survivor για να με τρολάρει πρέπει να κρατήσει μέσα τον Ηλία Γκότση νικητή του 2018 γιατί αλλιώς βγαίνω αληθινός για 1000 φορά ΜΠΑΜ».

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Να σημειωθεί βέβαια πως εμείς γνωρίζουμε ότι ο Γκότσης κατηγορείται από την παραγωγή πως είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας με ντόπιο μέλος της παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίζει τα προς τη διατροφή του.