Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεκαθαρίζει για την φωτογραφία στην Τήνο που προκάλεσε χαμό - «Ήταν όλα άπλυτα και...»

«Νομίζω ότι όπως λέει ο λαός, τα ράσα δεν κάνουν το παπά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεκαθαρίζει για την φωτογραφία στην Τήνο που προκάλεσε χαμό - «Ήταν όλα άπλυτα και...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time βρέθηκε καλεσμένη σήμερα Πέμπτη 14/9 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Το ζευγάρι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, μίλησε για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, η Μαριαλένα θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε από την εκκλησία της Τήνου όπου βρέθηκε, η οποία προκάλεσε χαμό με πληθώρα αρνητικών σχολίων για την μπλούζα που φορούσε.

Το ξεκαθάρισμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Πήγαμε εκεί τέλη Αυγούστου καθαρά για την εκκλησία να ανάψουμε λαμπάδες. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία όχι για να μας πούνε μπράβο. Απλά το Instagram είναι ένα μέσο που ανεβάζεις στους followers την καθημερινότητά σου. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία και επειδή φαινόταν από το μπλουζάκι μου η κοιλιά μου, είχα σχόλια ότι "πως πας έτσι στην εκκλησία". Πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν καθόλου.

Νομίζω ότι όπως λέει ο λαός, τα ράσα δεν κάνουν το παπά. Αν φορούσα ένα πουκάμισο ή ένα μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή. Ξέρω τι είμαι. Βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα. Ήταν όλα άπλυτα τα ρούχα μου και δεν θα δικαιολογηθώ για αυτό γιατί ήμασταν ένα μήνα διακοπές. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πάντα κακά σχόλια» απάντησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τι είχε πει σε συνέντευξη της

Η Σάσα Σταμάτη, είχε επικοινωνήσει με την πρώην παίκτρια του Survivor για το Secret των Παραπολιτικών (δείτε εδώ τη δημόσια απάντηση του Σάκη Κατσούλη και το ξέσπασμα στο Instagram).

Γιατί πήγατε στην Τήνο;

Πήγαμε γιατί εκεί έχω βαφτιστεί και θέλαμε πολύ να πάμε. Ανάψαμε τις λαμπάδες μας και προσευχηθήκαμε. Εύχομαι η Παναγία να προστατεύει όλον τον κόσμο.

Κάποιοι σας άσκησαν έντονη κριτική επειδή το ανεβάσατε στο Instagram.

Το Instagram είναι μια προσωπική πλατφόρμα, όπου ο καθένα έχει το δικαίωμα να ανεβάσει στιγμές από τη ζωή του. Όπως μοιραζόμαστε στιγμές που αφορούν την καθημερινότητά μας, έτσι θέλαμε να μοιραστούμε και αυτό με τον κόσμο. Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε πολύ κι είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή μας. Από εκεί και πέρα, σέβομαι το ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ό,τι θέλει. Εμείς πήγαμε στο μοναστήρι της Τήνου διότι είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένη με αυτό αφού, όπως σου είπα, με είχαν βαφτίσει εκεί. Με είχαν τάξει οι γονείς μου. Είμαστε τέσσερα αδέλφια. Δύο αγόρια δίδυμα 49 χρόνων, εγώ που γεννήθηκα ύστερα από 21 χρόνια και η αδελφή μου που γεννήθηκε έπειτα από 23 χρόνια.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ήσουν ακατάλληλα ντυμένη. Σε ενόχλησε;

Δεν με ενόχλησε καθόλου. Ξέρω πως όσοι θέλουν πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν. Ένα μακρύ φόρεμα δεν νομίζω ότι θα με έκανε πιο πιστή. Άλλωστε, όπως λέει ο σοφός λαός, «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά».