Επισκέφθηκε το μέρος όπου βαφτίστηκε 27 χρόνια πριν - Ρίγη συγκίνησης για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Οι φωτογραφίες από το ίδιο σημείο τότε και τώρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Instagram / Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Τήνο (δείτε εδώ την luxury σουίτα που μένουν), ένα μέρος που, όπως φαίνεται, έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της αθλήτριας, καθώς εκεί βαφτίστηκε.

Την Πέμπτη 24/8 η ίδια, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως πριν από 27 χρόνια πήρε την ευλογία του Θεού στην Παναγία της Τήνου, μία εκκλησία με τρομερή ιστορία, και πόζαρε στο ίδιο σημείο όπου είχαν τραβηχτεί οι οικογενειακές της φωτογραφίες όταν ήταν μωρό.

Δείτε επίσης: Πολύχρωμο φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη - Η εμφάνιση της Ρουμελιώτη στην εκκλησία που έγινε κουμπάρος ο Κατσούλης

Οι φωτογραφίες της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από την Παναγία της Τήνου όπου βαφτίστηκε

«Now & Then! Όσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν, τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε. Και εγώ γύρισα αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια 27 χρόνια! Στην Παναγία της Τήνου όπου και βαφτίστηκα! Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα!», έγραψε.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκκλησία
Instagram / Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη βάφτιση
Instagram / Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σούσουρο με την... εγκυμοσύνη της

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Μετά την επιστροφή τους από το Survivor all Star ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βέβαια δεν μπορούν να απέχουν πολλές ημέρες από την Αθήνα οπότε πηγαινοέρχονται συνεχώς αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Πριν από λίγες μέρες αναχώρησαν ξανά - όπως είδαμε και παραπάνω, για Τήνο - και η Μαριαλένα φαίνεται πως βρήκε έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους στο καράβι πως δεν πρέπει να κατέβει από το αμάξι μόνη της χωρίς τον Σάκη!

Σύμφωνα με τους κανόνες οι συνοδηγοί πάντα κατεβαίνουν πριν ο οδηγός παρκάρει το όχημα, κάτι που η Μαριαλένα δεν ήθελε να κάνει αφού δεν μπορεί να αποχωριστεί λεπτό τον Σάκη! Η Μαριαλένα, λοιπόν, έχοντας περιπαικτική διάθεση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο που την έδειχνε στη θέση του συνοδηγού να ρωτάει με απορία τον Σάκη Κατσούλη «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;»;

Εννοείται πως το βίντεο έγινε viral!

Υπενθυμίζουμε πως το ζεύγος πριν από λίγο καιρό φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο του αλλά και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή τους.