Πολύχρωμο φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη - Η εμφάνιση της Ρουμελιώτη στην εκκλησία που έγινε κουμπάρος ο Κατσούλης

Τον καμάρωνε στο μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Ο Σάκης Κατσούλης το Σάββατο 29/7 έζησε μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή έχοντας τη χαρά και την τιμή να παντρεύει φιλικό του ζευγάρι και παράλληλα να βαφτίζει το παιδί τους, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μη λείπει από το πλάι του (δείτε εδώ τι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο).

Ο νικητής του Survivor all star, μέσα από την ανάρτηση, που έκανε την Τετάρτη 2/8 στο instagram αποκάλυψε, πως πλέον κατέχει έναν ακόμα νέο τίτλο αυτό του ''κουμπάρου'' και ''νονού''.

Μέσα μάλιστα από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε τον βλέπουμε να λάμπει από ευτυχία με τη χαρά των φίλων του και την αγαπημένη του να τον καμαρώνει στη στιγμή του αυτή.

Φωτογραφίες από το μυστήριο που έγινε κουμπάρος και νονός ο Σάκης Κατσούλης

«Γιατί η κουμπαριά είναι μία σχέση που ξεχειλίζει χαρά. Είναι η επισφράγιση μιας δυνατής φιλίας, η επιβράβευση των αξέχαστων στιγμών, η πιο τιμητική εκδήλωση αγάπης και εμπιστοσύνης. Για πρώτη μου φορά λοιπόν και επίσημα κουμπάρος και ΝΟΝΟΣ! Έννοιες ιερές που περίμενα υπομονετικά για να ζήσω με τους ανθρώπους που λατρεύω και εκτιμώ! Για ΠΑΝΤΑ μαζί.. Και το εννοώ!», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

«Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας!»

Το ζευγάρι των νικητών του Survivor all Star, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησαν σε 6 ερωτήσεις στην κάμερα του Youweekly.gr (δείτε εδώ το βίντεο). Μεταξύ αυτών τους ρωτήσαμε τι μέλλει γενέσθαι με το γάμο τους κι εκείνοι απάντησαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/7 στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes με τον Τριαντάφυλλο να σχολιάζει τους... πρώην φίλους του με τα καλύτερα λόγια!

Υπενθυμίζουμε πως οι τρεις τους έκαναν κολλητή παρέα μέχρι ο Σάκης να ξεκινήσει την φιλία του με τον Γιώργο Κόρομι, στο Survivor All Star. Αυτό ήταν κάτι που εξώθησε στα άκρα τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί τους. Από όσα είπε, όμως, σήμερα δηλώνει πως ο θυμός αυτός του έχει περάσει...

«Ότι και να λένε, τα παιδιά αυτά τα ξέρω πολύ καλά. Πάντα θα με αγαπάνε και θα τους αγαπάω. Δεν έχουμε μιλήσει και δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε. Ο Σάκης πάντα κάνει εκπλήξεις στην Μαριαλένα. Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ, ότι είναι έτοιμος ο Σάκης να γίνει πατέρας», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.