Κουμπάρος και νονός σε ένα βράδυ ο Σάκης Κατσούλης - Βίντεο και φωτογραφίες από το μυστήριο αγκαλιά με την βαφτιστήρα του

Ντυμένος στα λευκά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κουμπάρος και νονός σε ένα βράδυ ο Σάκης Κατσούλης - Βίντεο και φωτογραφίες από το μυστήριο αγκαλιά με την βαφτιστήρα του

Το Σάββατο 29/7 ο Σάκης Κατσούλης έγινε κουμπάρος ενός φιλικού του ζευγαριού, βαφτίζοντας παράλληλα και το παιδί τους. Η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που ο ίδιος άλλαζε τα στέφανα στους φίλους του, εξηγώντας αργότερα, πως ο κουμπάρος του είναι φίλος του εδώ και 12 χρόνια, άκρως συγκινητικό για εκείνους, καθώς πλέον έγιναν οικογένεια.

Ο νικητής του Survivor All Star δημοσίευσε, επίσης, στο δικό του προφίλ μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή που έγινε νονός, κρατώντας στα χέρια του το πνευματικό του παιδί (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το δικό του παιδί με την καλή του). Φορούσε λευκό πουκάμισο και παντελόνι, με πράσινο-χακί σακάκι, το οποίο έβγαλε αργότερα για να αισθάνεται πιο άνετα.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Η γκρίνια της είναι η γλύκα της»

Κουμπάρος και νονός σε ένα βράδυ ο Σάκης Κατσούλης

Κατσούλης κουμπάρος

Κατσούλης νονός

Σάκης Κατσούλης νονός

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του στις εκλογές

Πριν καλά καλά επιστρέψει στη ρουτίνα του στην Ελλάδα μετά το Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης ξεκίνησε να σχεδιάζει το μέλλον του και, όπως φαίνεται, ύστερα από συζητήσεις αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ανακοίνωση την Παρασκευή 28/7, έγινε γνωστό πως ο ίδιος έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές για την περιφέρεια της Αττικής, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη (δείτε εδώ ποια ηθοποιός έθεσε επίσης υποψηφιότητα).

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής έναν δραστήριο και εργατικό υποψήφιο που διαθέτει ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλωσορίζω και πάλι τον Σάκη Κατσούλη στην Παράταξη τα Νέας Αρχής και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Αττική, πρότυπο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκης Κατσούλης έχει τελειώσει το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (παλιό ΤΕΙ Αθηνών) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, όπου για 13 χρόνια διατηρούσε τη θέση του τερματοφύλακα σε μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη και η συγκίνησή της (Βίντεο)

Σάκης Κατσούλης Γιώργος Πατούλης εκλογές