Στην Τήνο Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή είναι η luxury σουίτα στην οποία μένουν

Με πισίνα και απίστευτη θέα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Στην Τήνο Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αυτή είναι η luxury σουίτα στην οποία μένουν

Το ζευγάρι των νικητών του Survivor all Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης λίγο πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα της Αθήνας, είπαν να απολαύσουν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στο νησί της Τήνου.

Πριν από λίγες ώρες οι δυο τους έφτασαν εκεί (δείτε εδώ τι έγινε στο καράβι την ώρα που πήγαιναν) και η Μαριαλένα, όντας άκρως ενεργός χρήστης των social media αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο «room tour», δηλαδή ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την σουίτα στην οποία θα μείνουν τις επόμενες ημέρες.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Η γκρίνια της είναι η γλύκα της»

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό YOU ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης, με τη σύντροφό του και φιναλίστ, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και μίλησαν για την κοινή τους πορεία στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Μετά από 5 χρόνια σχέσης είναι στα καλύτερά τους, ενώ δεν αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο ενός γάμου και της απόκτησης ενός παιδιού. Δείτε εδώ και την πρόταση γάμου που της έκανε ο Σάκης σε ύψος 50 μέτρων.

Σάκη πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σου με την Μαριαλένα, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους;

Σ: Είναι το highlight. (γελάει) Πολλοί τη λένε «γκρινιάρα», αλλά εγώ πιστεύω ότι η γκρίνια είναι η γλύκα της γυναίκας, το αλατοπίπερο στη σχέση μας και αυτό μας κρατάει τόσο ενωμένους. Ο κόσμος έβλεπε για μεγάλο διάστημα τη Μαριαλένα να είναι άσχημα ψυχολογικά, αλλά πολλές φορές στάθηκε στο πλευρό μου και ήταν εκείνη που με κράτησε στο παιχνίδι, όταν αντίστοιχα περνούσα εγώ πολύ δύσκολα. Είναι ο άνθρωπός μου.
Μ: Μπορεί να λένε ότι είμαι γκρινιάρα, αλλά πραγματικά αυτό πού εισπράττω από τον Σάκη είναι ότι αυτή η γκρίνια δεν μας επιτρέπει να ρουτινιάζουμε. Θέλω να πω, ωστόσο, ότι στο Survivor είναι λογικό να βγαίνουν περισσότερα νεύρα, γιατί παίζει ρόλο η πείνα και τα ορμονικά, που βαράνε καμπανάκι ορισμένες φορές. Ήμουν τυχερή επειδή ήξερα ότι ο Σάκης, δεν πρόκειται να με παρεξηγήσει, ίσα-ίσα ήταν δίπλα μου και μου εξηγούσε τα πάντα με ήρεμο τρόπο.

Σάκης Κατσούλης

Η Μαριαλένα είπε πρόσφατα ότι δεν μπορείς χωρίς τη γκρίνια της. Ισχύει;

Σ: Φυσικά και δεν μπορώ, αλλά ξαναλέω ότι για μένα δεν είναι γκρίνια, είναι γλύκα. Είναι αυτό που μας κρατάει ζωντανούς και ερωτευμένους.

Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήσασταν μαζί. Αν σας έλεγαν πριν από δυόμισι χρόνια ότι θα τα ξαναβρίσκατε και θα κερδίζατε τις πρώτες θέσεις στο Survivor, θα το πιστεύατε;

Μ: Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά με όσα συνέβησαν κατάλαβα αυτό που λένε, ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν δεν χώριζα με τον Σάκη, δεν θα δήλωνα ποτέ συμμετοχή στο Survivor, δεν θα με ακολουθούσε στον Άγιο Δομίνικο, και δεν θα άλλαζε η ζωή μας.
Σ: Tα πράγματα έχουν εξελιχθεί καλύτερα απ' ό,τι τα ονειρευόμουν. Στο πρώτο Survivor μπήκαμε χωρισμένοι και παρ' όλα αυτά, αφότου τελείωσε, καταλάβαμε ότι θέλουμε να ξαναείμαστε μαζί, γιατί ταιριάζουμε και περνάμε καλά. Το δεύτερο Survivor ήρθε με μια ακόμη τεράστια επιτυχία, επειδή ήμουν ο πρώτος Έλληνας Survivor All Star και είναι μία πολύ τιμητική θέση για μένα, ενώ συνεχίζουν όλα να βαίνουν καλώς στη σχέση μας με την Μαριαλένα.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.