Survivor all star: Απίστευτο! Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Με έπιασαν ταχυκαρδίες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Απίστευτο! Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στο φετινό Survivor θα λέγαμε με βεβαιότητα, πως τα είχαμε δει όλα αφού πρόκειται για τον all star κύκλο, ωστόσο στο επεισόδιο της Πέμπτης (8/6) συνέβη η απόλυτη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Σάκη Κατσούλη.

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε ένα μεγάλο έπαθλο και έτσι εκείνος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και οι υπόλοιποι παίκτες είχαν τη χαρά να ξεφύγουν από την καλύβα. Ο παίκτης ωστόσο έκανε μια τεράστια έκπληξη τόσο στο κοινό, όσο και στο κορίτσι του (δείτε εδώ τη σχέσεις της Μαριαλένας με τον μπαμπά του Σάκη).

Η πρόταση γάμου του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Δαχτυλίδι μπορεί να μην είχε, όμως ο Σάκης μέσα από ένα αυτοσχέδιο έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, μιας και έχει δηλώσει ανοιχτά, πως εκείνη θέλει να είναι η μητέρα των παιδιών του. Η Μαριαλένα τα έχασε, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δέχτηκε το δαχτυλίδι με την απάντηση να είναι στον αέρα, εκεί όπου έγινε και η πρόταση!...

Η ερώτηση της μητέρας της Μαριαλένας για την οικογένεια με τον Σάκη στο Survivor All Star

Ένα συγκινητικό επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1/6 και μετά τον πιο δύσκολο αγώνα που έδωσαν οι Μπλε και οι Κόκκινοι, όλοι τους πέρασαν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους. Οι Διάσημοι μπορεί να μην είχαν πολλές ώρες μπροστά τους λόγω της ήττας τους, ωστόσο πρόλαβαν να πουν δυο λόγια και να αγκαλιάσουν τους αγαπημένους τους για άλλη μία φορά. Οι συζητήσεις τους, λοιπόν, προβλήθηκαν μία μία και κάποιες από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρο.

Στο τέλος, μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας με την μητέρα της κατακλύστηκε από τις ερωτήσεις της και τις συμβουλές της, οι οποίες είχαν να κάνουν με την γκρίνια της στον Σάκη Κατσούλη και την σχέση τους. Και δεν δίστασε να την ρωτήσει: «Θα κάνετε παιδάκι;», με την παίκτρια να μένει άφωνη.