Survivor All Star: Έφτασαν οι συγγενείς των παικτών - Τι συνέβη ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον πατέρα του Σάκη

Η αντίδραση τους όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Έφτασαν οι συγγενείς των παικτών - Τι συνέβη ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον πατέρα του Σάκη

Ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο Survivor All Star. Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τρώγοντας και περνώντας μαζί τρεις ώρες στον Άγιο Δομίνικο, λίγο πριν επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ποιο πρόσωπο πήγε στο εξωτικό νησί για κάθε έναν από τους παίκτες. Πριν γίνει ο αγώνας εμφανίστηκαν ένας ένας μπροστά τους για δυο λεπτά και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ από τα δάκρυα.

Όπως αποκάλυψε ο κάθε παίκτης θα δει: Η Στέλλα Ανδρεάδου τον αδερφό της, τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, την Μελίνα Μεταξά ο πατέρας της, τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, τον Μάριο Πρίαμο η μητέρα του, τον Γιώργο Ασημακόπουλο η μητέρα του, τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του και τον Τάκη Καραγκούνια η κόρη του.

Τι συνέβη στο Survivor All Star με την Μαριαλένα και τον μπαμπά του Σάκη

Στην συνέχεια ανέφερε ότι ενώ την ώρα που εμφανίστηκε στην κάμερα η μαμά της Μαριαλένας, πήγε να την αγκαλιάσει και ο Σάκης, την στιγμή όμως που εμφανίστηκε ο πατέρας του εκείνη δεν τον πλησίασε.

Δείτε επίσης: Νέο σκάνδαλο με Μπόγδανο και Πρίαμο - Το πλάνο που τους "καίει" για την κατοχή κινητού

Οι επόμενοι 2 προτεινόμενοι

21η εβδομάδα για το Survivor All Star στον αέρα του ΣΚΑΙ κι εχθές Μπλε και Κόκκινοι πάλεψαν σε έναν κλασικό στίβο μάχης για να κερδίσουν την 1η ασυλία η οποία τελικά, όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr από πολύ νωρίς την ίδια ημέρα, πήγε στους Μπλε. Οι Κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, ψήφισαν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι επισήμως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας!

Σήμερα πάμε για τους υπόλοιπους...

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως απόψε πέρα από τον 2ο αγώνα ασυλίας θα δούμε κι έναν αγώνα μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας ξανά αλλά με άλλους κανόνες κι εννοείται παρουσιαστή τον Ατζούν!

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας λοιπόν και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έχουν φτάσει από εχθές στα χέρια μας, κι αφού σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει απόψε (δείτε εδώ), η απόφαση των Κόκκινων είναι μονόδρομος... Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά!

Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση και πως να μην είναι άλλωστε... Α ρε Μαριαλένα τυχερή που έχεις τον Σάκη, να τα λέμε κι αυτά!