Survivor All Star: Νέο σκάνδαλο με Μπόγδανο και Πρίαμο - Το πλάνο που τους "καίει" για την κατοχή κινητού

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Νέο σκάνδαλο με Μπόγδανο και Πρίαμο - Το πλάνο που τους

Ένα νέο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει σκάσει στο Survivor All Star και κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media. Πρωταγωνιστές αυτή την φορά είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, δυο παίκτες της Μπλε ομάδας που κέρδισε την χθεσινό 29/5 ασυλία της εβδομάδας.

Την αποκάλυψη έκανε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι και όπου βλέπει αδικία και κλεψιά σπεύδει να πάρει θέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτό είναι το νέο σκάνδαλο του Survivor All Star

Όπως είδαμε χθες, Ηλίας και Μάριος κατά την διάρκεια του αγώνα, με αφορμή την ένταση του Τάκη Καραγκούνια, ξεκίνησαν να τραγουδάνε. Τραγούδαγαν ένα κομμάτι όμως που κυκλοφόρησε πριν από δυο μήνες, γεγονός που προκάλεσε σοκ, μιας και οι παίκτες είναι κλεισμένοι στο παιχνίδι εδώ και 5 μήνες.

Αυτό λοιπόν, έφερε τα σχόλια πως οι δυο παίκτες κάνουν χρήση κινητού και ξέρουν πολύ καλά τι τρεντάρει!

«Ποιος μπορεί να μου στείλει το στιγμιότυπο που τραγουδάει σήμερα ο Μπόγδανος και ο Μάριος στον πάγκο; Μπορείτε να μου το στείλετε; Και χορεύει ο Μπόγδανος. Στο σημερινό παιχνίδι στην μέση περίπου του παιχνιδιού για να δείτε κάτι, όποιος το βρει τώρα να στο στείλεi», ρώτησε αρχικά ο Τριαντάφυλλος τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία της Μαριαλένας, που...» - Σάλος μετά το χθεσινό επεισόδιο 29/5

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Αφού του το έστειλαν, τότε έκανε την αποκάλυψη: «Λοιπόν αδερφέ μου Rack Barcode πες στον κόσμο πότε βγήκε αυτό το τραγούδι;; Μιλήσαμε και μου είπες πριν δυο μήνες!! Λοιπόν ο Μπόγδανος ο Μάριος και η Στέλλα που το ξέρουν ρε μάγκες;; Αντε γειά ρε! Το τραγούδι είναι πριν 2 μήνες και αυτοί είναι 5 μήνες μέσα και το ξέρουν. Άντε γεια ελ τελεφών».

Ενώ συνέχισε «Επιβεβαίωσε έγινε από τον ίδιο! 20 Απριλίου!».

«Παιδιά πάντως ο Τάκης είπε κάποιες αλήθειες σήμερα, βασικά πολλές αλήθειες! Ο Θετικούκης Ηλίας μας λίγο έπαθε ένα σοκ! Πάμε ξανά σήκωσε το μέσα στο Γαλάτσι, δικό σαςςς Νίκο Μπάρτζη», έγραψε, ξεκαθαρίζοντας ποιον υποστηρίζει.

Survivor All Star Τριαντάφυλλος