Survivor All Star: «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία της Μαριαλένας, που...» - Σάλος στο twitter μετά το χθεσινό επεισόδιο 29/5

«Έλεος με αυτή την κοροϊδία, ΝΤΡΟΠΗ!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Κυκλοφορεί μια φωτογραφία της Μαριαλένας, που...» - Σάλος στο twitter μετά το χθεσινό επεισόδιο 29/5

Πολλά και διάφορα έγιναν στο χθεσινό 29/5 επεισόδιο του Survivor All Star αλλά μόνο με ένα πήρε φωτιά το twitter! Οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήθελαν ένα μικρό κίνητρο για να βγάλουν το φτυάρι κι αυτό τους το έδωσαν απλόχερα οι παιχνιδάδες του ριάλιτι που δεν πήραν χαμπάρι ένα εξόφθαλμο λάθος στο run της Μαριαλένας με την Σταυρούλα!

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη αναμέτρηση για το αγώνισμα της ασυλίας η πρώτη έβαλε σε λάθος θέση τα σχήματα ενός παζλ και έφυγε πρώτη για τον στόχο. Μάλιστα, η παίκτρια των κόκκινων κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-1 για την ομάδα της.

Οι επιτηρητές του παιχνιδιού δεν πήραν χαμπάρι τίποτα με αποτέλεσμα να αρχίσει το γλέντι στα social media, αφήνοντας οι τηλεθεατές αιχμές ότι η παραγωγής ευνοεί επίτηδες κάποιους παίκτες.

«Εμείς φταίμε που παρακολουθούμε αυτό το τσίρκο μεντράνο», έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Συγνώμη την άφησαν να συνεχίσει με το παζλ έτσι; Δεν έπρεπε να είναι το ίδιο χρώμα σε κάθε στήλη; Ότι να ναι πραγματικά».

Το twitter ισοπέδωσε την Μαριαλένα μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star

Οι επόμενοι 2 προτεινόμενοι - Θα κάτσουν απόψε δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως απόψε πέρα από τον 2ο αγώνα ασυλίας θα δούμε κι έναν αγώνα μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας ξανά αλλά με άλλους κανόνες κι εννοείται παρουσιαστή τον Ατζούν!

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας λοιπόν και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έχουν φτάσει από εχθές στα χέρια μας, κι αφού σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει απόψε (δείτε εδώ), η απόφαση των Κόκκινων είναι μονόδρομος... Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά!

Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση και πως να μην είναι άλλωστε... Α ρε Μαριαλένα τυχερή που έχεις τον Σάκη, να τα λέμε κι αυτά!