Survivor All Star highlights 29/5: Σπάραξε η Μαριαλένα - Κινδυνεύει με αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 29/5: Σπάραξε η Μαριαλένα - Κινδυνεύει με αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ένας μήνας μένει περίπου για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star και ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει. Στο χθεσινό 29/5 επεισόδιο είχαμε πολλά απρόοπτα, κλάματα αλλά και εντάσεις. Εμείς έχουμε όλα τα highlights της βραδιάς.

Αναλυτικά τα 29/5 highlights του Survivor All Star

Ξεσπάθωσε ο Τάκης - «Εκεί είναι η πόρτα, την ανοίγεις και φεύγεις»

Με εντάσεις και γκρίνιες ξεκίνησε το επεισόδιο μιας και τόσο η Μαριαλένα όσο και η Μελίνα δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την επιστροφή τους από τη Νέα Υόρκη

Το γεγονός αυτό λοιπόν σχολίασαν μεταξύ άλλων ο Τάκης με τον Κωνσταντίνο, λέγοντας τις απόψεις τους.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά το Survivor All Star - Φαίνεται αγνώριστη

«Η μισή ομάδα είναι επηρεασμένοι, πιο πολύ η Μαριαλένα και η Μελίνα και όταν υπάρχει μια κακή διάθεση στο χώρο επηρεάζομαι πολύ. Τα κορίτσια είναι κάπως. Η Μαριαλένα γκρινιάζει συνέχεια στον Σάκη και η Μελίνα μία είναι καλή μία απομονώνεται», είπε ο Κωνσταντίνος μιλώντας στην κάμερα.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στη Νέα Υόρκη, να περνάς υπέροχα και να γυρνάς εδώ και να λες ότι δεν έχεις καλή ψυχολογία; Εκεί είναι η πόρτα, την ανοίγεις και φεύγεις», σχολίασε ο Τάκης.

Ο Βασάλος πρότεινε να κυκλοφορούν όλοι γυμνοί - «Εγώ είμαι έτοιμος, δεν έχω να κρύψω και πολλά»

Την... πρωτότυπη ιδέα του σκέφτηκε να μοιραστεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος στους συμπαίκτες του!

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Κόκκινων ετοιμάζει όπως φαίνεται μια νέα θεραπεία που προϋποθέτει ότι οι παίκτες του παιχνιδιού δεν πρέπει να φορούν ρούχα. Μίλησε λοιπόν για τον ενεργειακό εξευγενισμό.

«Θα το ξεκινήσω εγώ με τον Τάκη και όποιος θέλει ακολουθεί. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε όλοι γυμνοί. Έχω βρει το κατάλληλο ένδυμα για όποιον με ακολουθήσει σε αυτόν τον ενεργειακό εξευγενισμό. Αυτό το φύλλο είναι για τον Τάκη, πιστεύω το ταιριάζει απόλυτα».

«Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο… τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι», είπε δείχνοντας ένα μικρότερο φύλλο

«Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Μόνο και μόνο που έχουν πέσει ψυχολογικά και θα δουν ο ένας τον άλλο με ενδύματα τα φύλλα. Τελείωσε. θα πάμε μέχρι τον Αύγουστο εδώ. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν έχω να κρύψω και πολλά», συνέχισε λέγοντας ο Κωνσταντίνος.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μαριαλένα η οποία δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Είναι αλήθεια πως τόσο η Μαριαλένα όσο και η Μελίνα δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την επιστροφή τους από τη Νέα Υόρκη.

«Πριν μπω στο Survivor έκανα life coaching κι η δασκάλα μου μού είχε πει βρες ένα σύμβολο που να σε αντιπροσωπεύει. Σκεφτόμουν καρδούλα; Αστεράκι; Λέω όχι με αντιπροσωπεύει το λιοντάρι και μου λέει ωραία να το κάνεις τατουάζ. Τις δύσκολες στιγμές θα το βλέπεις, θα παίρνεις θάρρος, θα ανεβαίνεις ψυχολογικά, θα σφίγγεις τα δόντια και θα προχωράς. Έτσι, λοιπόν, έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου και τις τελευταίες ημέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά… πάλι θα μου έρθει… το κοιτώ και παίρνω θάρρος.

Λέω όχι, έχω περάσει πιο δύσκολα, είμαι δυνατή, θα το παλέψω και θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο γιατί εδώ έχω έρθει με έναν στόχο. Σίγουρα έχω πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά θα το βρω. Έτσι κι αλλιώς έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μέσα κι έξω από το Survivor. Δεν είναι τίποτα ρόδινο και τίποτα εύκολο σε αυτήν την ζωή, οπότε σήμερα ξημέρωσε μία καινούρια ημέρα για εμένα» είπε με κλάματα στην κάμερα η Μαριαλένα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της ομάδας

Για τον πρώτο αγώνα ασυλίας έπαιξαν Κόκκινοι και Μπλε για αυτό και οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατοί από ποτέ, προκειμένου να εξασφαλίσουν για ακόμη μια εβδομάδα την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι φωνές. Πρωταγωνιστές ο Ηλίας και ο Τάκης με αφορμή μερικές κινήσεις που έκανε ο πρώτος, τις οποίες ο δεύτερος τις πήρε πολύ στραβά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός χαμός.

«Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μην μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε να μην λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα ριάλιτι σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα» είπε ο Τάκης.

«Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα» απάντησε ο Ηλίας.

Τελικά, η ομάδα που η κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ασυλία και να πάει στο συμβούλιο του νησιού ήρεμα και ωραία είναι η Μπλε, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly για ακόμη μια φορά.

Μάλιστα, η ένταση των δύο αντρών, Ηλία - Τάκη, συνεχίστηκε και μετά την λήξη του αγώνα...

Σοκ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και τσακωμούς είδαμε χθες 29/5, στο οποίος βγήκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μιας και οι δύο ομάδες έπαιξαν για την πρώτη ασυλία.

Οι τυχεροί αυτή την φορά ήταν οι Μπλε οι οποίο κατάφεραν να κερδίσουν και να πάνε χαλαροί και ήρεμοι στο συμβούλιο. Μπλε και Κόκκινοι λοιπόν πήγαν να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και να ξεκινήσουν την ψηφοφορία.

Ωστόσο, πριν από αυτό, είδαμε ξανά εντάσεις μεταξύ Τάκη και Ηλία, με αφορμή τα όσα έγιναν νωρίτερα στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες είχαν μια τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Survivor, την νίκη της οποίας την πήρε ο Ηλίας με τον Τάκη να θυμάται ότι νωρίτερα τον είχε εμποδίσει να μιλήσει με τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε).

Το θέμα λοιπόν αυτό συνεχίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο συμβούλιο με τον Ηλία να μην θέλει να δώσει άλλη έκταση, σε αντίθεση με τον Τάκη, που έγινε πυρ και μανία.

Ο Γιώργος Λιανός όμως λίγο αργότερα έβαλε μια άνω τελεία και ζήτησε από τον κάθε παίκτη της Κόκκινης ομάδας να ψηφίσει έναν από τους συμπαίκτες του. Τελικά, το όνομα που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.