Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της ομάδας

Θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της ομάδας

Για τον πρώτο αγώνα ασυλίας έπαιξαν στο αποψινό 29/5 επεισόδιο του Survivor all star Κόκκινοι και Μπλε για αυτό και οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατοί από ποτέ, προκειμένου να εξασφαλίσουν για ακόμη μια εβδομάδα την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι φωνές. Πρωταγωνιστές ο Ηλίας και ο Τάκης με αφορμή μερικές κινήσεις που έκανε ο πρώτος, τις οποίες ο δεύτερος τις πήρε πολύ στραβά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός χαμός.

«Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μην μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε να μην λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα ριάλιτι σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα» είπε ο Τάκης.

«Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα» απάντησε ο Ηλίας.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της ομάδας

Τελικά, η ομάδα που η κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ασυλία και να πάει στο συμβούλιο του νησιού ήρεμα και ωραία είναι η Μπλε, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly για ακόμη μια φορά.

Μάλιστα, η ένταση των δύο αντρών, Ηλία - Τάκη, συνεχίστηκε και μετά την λήξη του αγώνα...

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Επιτέλους, σήμερα θα δούμε μια πολύ τίμια ψηφοφορία, ή τουλάχιστον ένα πολύ τίμιο αποτέλεσμα...

Οι Κόκκινοι θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους! Οι γυναίκες λίγες... οι άντρες στο προσκήνιο...

Παρά το γεγονός πως το Τάκης φέρνει εντάσεις και ήταν κάτι που πολλοί χρησιμοποίησαν κατά καιρούς σε αυτό το παιχνίδι για να δικαιολογήσουν την ψήφο τους σε αυτόν, απόψε δεν θα δούμε το όνομά του σε τόσους πολλούς πάπυρους! Ο Σάκης δεν παίζει να ψηφιστεί είναι ότι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή η ομάδα των Κόκκινων άρα... Κωνσταντίνος Βασάλος υποψήφιος απόψε!