Survivor All Star spoiler 29/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Μπλε ή Κόκκινοι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 29/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Η 21η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε πολύ δυναμικά αφού ο Ατζούν χάρισε σε έναν παίκτη ένα ακόμα αυτοκίνητο (δείτε εδώ ποιος το κέρδισε στον χθεσινό 28/5 αγώνα) ενώ απόψε Μπλε και Κόκκινοι θα ριχτούν σε έναν πολύ δύσκολα στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα πλέον έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν. Οι παίκτες διανύουν τον δρόμο για την τελική ευθεία. Σε λίγο το αγώνισμα θα γίνει ατομικό και δεν αργεί η μέρα που οι καλύτεροι θα βρεθούν στο Άλσος Βεΐκου και ένας από αυτούς θα πάρει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι! Κανείς δεν θέλει η ομάδα του να χάσει και να πρέπει να ψηφιστεί κάποιος συμπαίκτης του για όλα αυτά λοιπόν... Όμως έτσι είναι το παιχνίδι, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

Μπλε ή Κόκκινοι στον αποψινό αγώνα του Survivor All Star;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι ένδοξες μέρες των Κόκκινων τελείωσαν! Οι μπλε απόψε θα έχουν το πάνω χέρι αφού θα καταφέρουν να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και να στείλουν τους κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν...

Τι θα ψηφίσουν άραγε; Εντάξει, οι επιλογές τελείωσαν! Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και ήρθε η ώρα οι μάσκες να πέσουν! Δεν καταλάβατε για ποιον λέμε; (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα).

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler (30/5): "Σκοτωμός" - Κερδίζουν την 2η ασυλία και βγαίνουν σχεδόν όλοι υποψήφιοι