Survivor all star highlights (28/5): Ανησυχία με το ατύχημα του Μπάρτζη, ο παίκτης που κέρδισε το 2ο αυτοκίνητο και τα νεύρα του Καραγκούνια

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star highlights (28/5): Ανησυχία με το ατύχημα του Μπάρτζη, ο παίκτης που κέρδισε το 2ο αυτοκίνητο και τα νεύρα του Καραγκούνια

Ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Κυριακή 28/5 στο Survivor all star με τα ευτράπελα να είναι κάτι το σύνηθες, αφού οι τσακωμοί, οι εντάσεις και η παρέμβαση της παραγωγής στο ριάλιτι δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας - Η αντίδρασή του μόλις αντίκρισε την Βρισηίδα

Τα highlights για το επεισόδιο της Κυριακής 28/5 στο Survivor all star

Η επόμενη μέρα στην καλύβα μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Η αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star σε κάποιους έφερε γέλια και ανακούφιση, με παράδειγμα τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, οι οποίοι κατάφεραν να τον διώξουν και να εξασφαλίσουν μια ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι, ενώ σε άλλους προκάλεσε θλίψη.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ανέφερε μάλιστα πως ο φαρμακοποιός ήταν το στήριγμά του, από τη στιγμή που επέστρεψε ξανά στη μπλε ομάδα και έπειτα και στεναχωριέται που δεν θα έχει πια την παρέα του και τα γέλια που έκαναν μαζί.

Παραδόξως, όμως, στεναχωρημένος φάνηκε και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εξήγησε πως έκανε πλάκα όσον αφορά στην κόντρα που είχε με τον αντίπαλό του, και πως θα του λείψουν οι σπόντες που πετούσαν μεταξύ τους, γιατί τώρα δεν θα έχει κάποιον άλλο για να το κάνει αυτό.

Εκτός ο Τάκης Καραγκούνιας

Ο παρουσιαστής τους αποκάλυψε πως θα διαγωνιστούν για άλλο ένα αμάξι. Φυσικά, όλοι τρελάθηκαν στο άκουσμα αυτής της είδησης, όμως η αποκαλύψεις του Λιανού δεν σταμάτησαν εκεί και έτσι κάποιος κατέληξε να θυμώνει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορεί να διαγωνιστεί, διότι κέρδισε ήδη ένα αμάξι, ενώ εκτός παραμένει και ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς έχει αποκλειστεί από δύο έπαθλα και αυτό είναι το δεύτερο.

Τότε είναι που εκείνος ξέσπασε και τα έβαλε με την παραγωγή, διότι το θεώρησε άδικο και στη συνέχεια ζήτησε να αγωνιστεί και ας μη κερδίσει το αμάξι. Αυτό αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί, εφόσον οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί σε αυτό το παιχνίδι και έτσι αφού έφυγε για να ξεθυμάνει, επέστρεψε και άρχισε να υποστηρίξει και να φωνάζει δυνατά σε όποιον παίκτη είχε απέναντί του τον Νίκο Μπάρτζη που δεν είναι η μεγαλύτερή του συμπάθεια.

Ατύχημα για τον Νίκο Μπάρτζη

Ο αγώνας για το δεύτερο αυτοκίνητο του Survivor All Star ξεκίνησε και αφού ο Τάκης Καραγκούνιας έμεινε εκτός και τα έβαλε με την παραγωγή, άρχισε να φωνάζει και να υποστηρίζει όποιον έπαιζε ενάντια στον Νίκο Μπάρτζη.

Εκείνος δεν έδινε καμία σημασία και συνέχιζε να μάχεται χωρίς εκνευρισμό, ωστόσο κάποια στιγμή από την ένταση που αισθανόταν και την ανάγκη του να φτάσει πρώτος στον τελικό στόχο για να κρατήσει τη "ζωή" του, έπεσε και "πάγωσαν" όλοι και έτρεξαν γρήγορα προς το μέρος του για να δουν τι συμβαίνει.

Ευτυχώς μόλις εκείνος σηκώθηκε κατάλαβε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι έδιωξε και το άγχος από τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, ζητώντας τους παράλληλα συγγνώμη για τον τρόμο που τους προκάλεσε.

Αφού πήρε λίγο χρόνο, λοιπόν, και αγωνίστηκαν οι επόμενοι παίκτες στη θέση του. Μπήκε ξανά στο γήπεδο ενάντια στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Λιποθύμησε η Σταυρούλα! Ξέσπασε κατά του Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα

Μετά το ατύχημα του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor All Star, οι παίκτες άρχισαν να καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο στο (28/5) επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, επειδή οι άντρες έχασαν αρκετά νωρίς τις ζωές τους, έμειναν πίσω οι γυναίκες για να διεκδικήσουν το ολοκαίνουριο αμάξι που τους προσφέρει η παραγωγή, πράγμα που σημαίνει πως η κάθε μία έχει τρέξει πάνω από 10 run μέσα στον ήλιο.

Πρώτη έπεσε η Σταυρούλα, η οποία προκάλεσε μεγάλη ανησυχία σε όλους, καθώς λιποθύμησε αρκετές φορές. Πήρε όμως τον χρόνο της και ανάμεσα σε κάθε αγώνα άρχισε να γίνεται μεγαλύτερη παύση ώστε να μπορεί η κάθε παίκτρια να επανέρχεται πιο εύκολα, επομένως ανέκτησε τις δυνάμεις της και συνέχισε.

Εκείνη, όμως, που δεν τα κατάφερε είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχασε τελικά όλες της τις ζωές και αμέσως έβαλε τα κλάματα και άρχισε να λέει στον Σάκη Κατσούλη: «Δεν αντέχω άλλο», με εκείνον να προσπαθεί να την βοηθήσει, χωρίς τα λόγια του να την πείθουν: «Νιώθω ότι θα έπρεπε να με καταλαβαίνεις. Με έριξες επειδή εσύ ήσουν χάλια ψυχολογικά το πρωί», του δήλωσε.

Αυτή η παίκτρια το κέρδισε αλλά δεν έχει δίπλωμα

Μπορεί να έπεφταν μία μία στο έδαφος εξαντλημένες από την κούραση μετά από τους πολλαπλούς αγώνες που έπαιξε η κάθε μία, ωστόσο το σίγουρο ήταν πως το δεύτερο αμάξι που έδωσε η παραγωγή σε παίκτη του Survivor All Star θα πήγαινε σε γυναίκα.

Η Σταυρούλα, η Στέλλα και η Μαριαλένα είχαν μείνει στο τέλος να "παλεύουν", ωστόσο η πρώτη αφαίρεσε την τελευταία ζωή της τρίτης και έτσι έμεινε να παλεύει με την ίδια της την συμπαίκτρια. Έμειναν και οι δύο με δύο ζωές, ωστόσο πριν καταρρεύσει, η μία από τις δύο "έφαγε" την άλλη με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο λόγος για την Χρυσαειδή, η οποία, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη, στα δύο τελευταία race κέρδισε και έτσι πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στα χέρια της. Μετά τον αγώνα, μάλιστα, διάλεξε και τέσσερις συμπαίκτες της για να πάνε βόλτα, με κάποιον άλλο στο τιμόνι, μιας και η ίδια δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και ξεκαθάρισε πως μέχρι να το πάρει το όχημα θα δοθεί στους γονείς της. Αυτοί ήταν η Στέλλα, ο Μάριος, ο Μπόγδανος και ο Ασημακόπουλος μετά από κλήρωση, με τον Μπάρτζη να μένει μόνο στην καλύβα.

Η Μαριαλένα, από την άλλη πλευρά, μετά το τέλος του αγώνα δεν σταμάτησε να κλαίει, εξηγώντας πως είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού πια, αλλά τόνισε πως δεν ευθύνεται το γεγονός ότι έχασε.