Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας - Η αντίδρασή του μόλις αντίκρισε την Βρισηίδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πέρασαν λίγες μόλις ημέρες από την απρόσμενη αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star και ο ίδιος σήμερα, Κυριακή 28/5, επέστρεψε στην Ελλάδα και κάμερες τον περιτριγύρισαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μόλις βγήκε από το αεροπλάνο (δείτε εδώ τις πρώτες του αναρτήσεις).

Προς έκπληξή του, ωστόσο, εκτός από τους δημοσιογράφους, τον περίμενε και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η σύντροφός του, η οποία τον περίμενε για πάνω από 4 μήνες να επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να συνεχίσουν να ζουν τον έρωτά τους. Βρέθηκε, λοιπόν, ντυμένη στα πορτοκαλί απέναντί του, με τον ίδιο να μένει με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντάς την!

Η αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα μόλις είδε την Βρισηίδα έξω από το αεροδρόμιο μετά το Survivor All Star

Και αφού συνειδητοποίησε τι συνέβη, αμέσως άρχισαν τις αγκαλιές, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα και οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα τους. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, όπως και τα χαμόγελά τους (δείτε εδώ ποια συνήθειά του της είχε λείψει περισσότερο).

Μαρτίκας Αθήνα

Μαρτίκας έκπληξη

Βρισηίδα έκπληξη

Μαρτίκας Βρισηίδα

Μαρτίκας Βρισηίδα Survivor

Μαρτίκας Βρισηίδα Survivor All Star

Μαρτίκας Βρισηίδα Survivor Αθήνα

Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το παιχνίδι

Πόσο γρήγορα περνάνε οι ημέρες, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Πότε έκανε πρεμιέρα το Survivor All Star, πότε έμεινε με 12 παίκτες ούτε που καταλάβαμε! Η 20 εβδομάδα του ριάλιτι ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25/5 με ένα επεισόδιο - μεταξύ άλλων - αποχώρησης στο οποίο ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από 12 φορές προτεινόμενος αποχώρησε οριστικά λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρυσι και μετά από 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομά μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια φορά και στις δυο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι, άντεξα, πάλεψα και είχα και τον κόσμο δίπλα μου, 24 φορές να νιώθω τον κόσμο κοντά μου. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι, θα συνεχίσουν οι καλύτεροι. Νιώθω ότι αυτό ίσως και να είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων κατά την αποχώρησή του.

Όπως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν αυτή τη σεζόν στον Άγιο Δομίνικο, έτσι και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από συζητήσεις με την παραγωγή είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής 5.000 εβδομαδιαίως. Άρα με γρήγορους υπολογισμούς ο Σπύρος Μαρτίκας θα λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ! Νικητής μπορεί να μην βγήκε, αλλά το έπαθλο του νικητή το πήρε σίγουρα...

Οι αμοιβές των υπολοίπων