«Βρισηίδα μου...» - Οι πρώτες αναρτήσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star

«Δεν ένιωσα ποτέ μόνος, σας είχα κοντά μου όλους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βρισηίδα μου...» - Οι πρώτες αναρτήσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star

Παρελθόν από το Survivor all star αποτελεί πια ο Σπύρος Μαρτίκας, μιας και αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και σε λίγες ώρες θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως αποκάλυψε μέσα από το πρώτο του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια στάση στη Ζυρίχη, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση για Αθήνα. Στο βίντεο που ανέβασε, μιλά για το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε και μια φωτογραφία με την Βρισηίδα.

Διαβάστε επίσης: Θα τα χαρεί μαζί με την Βρισηίδα του - Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρησή του

Οι πρώτες αναρτήσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star

«Για δεύτερη φορά μια μοναδική εμπειρία τελείωσε. Δεν ένιωσα ποτέ μόνος, σας είχα κοντά μου όλους! Περάσαμε απίστευτα. Ήταν μοναδικές στιγμές που ζήσαμε γι’ άλλη μια φορά. Είμαι στη Ζυρίχη, περιμένω να επιβιβαστώ στην πτήση για Αθήνα. Σε τρεις ώρες θα είμαι εκεί δίπλα, κοντά σας. Βρισηίδα μου σου έρχομαι, έρχομαι σε όλους», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Λίγες ώρες ακόμη και θα είμαι εκεί! Δίπλα σου! Σου υπόσχομαι πολλή δουλειά, αξέχαστες στιγμές, ατελείωτα χαμόγελα, τεράστιες αγκαλιές, νύχτες αξημέρωτες. Αγάπη μόνο, ευτυχία παντού. Έτσι για να μοσχοβολάει ο τόπος γύρω σου» έγραψε στην φωτογραφία με την σύντροφό του.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σπύρος Μαρτίκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης - Τι συνέβη μετά την αποχώρηση

Το βράδυ της Πέμπτης 25/5 πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση από το Survivor All Star, η οποία όμως σόκαρε το πανελλήνιο κι αυτό γιατί το πρόσωπο που σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, όπως είδαμε και στο '21, καθώς μπορεί να αγωνιστικά να ήταν από τους τελευταίους, όμως το κοινό και τις 12 φορές που βγήκε υποψήφιος σε κάθε κύκλο τον κρατούσε στο παιχνίδι.

Το γεγονός, λοιπόν, πως είναι πλέον εκτός, άλλους τους στεναχώρησε, διότι ήταν ένα εύκολο ματσάρισμα, ενώ άλλους τους χαροποίησε, διότι θεωρούσαν πως "μαγείρευε" ψηφοφορίες, κινούνταν με στρατηγική και δυσκόλευε την συμβίωση. Όλοι, λοιπόν, περιμένουν με αγωνία να δουν τι έχει να πει για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο για πάνω από τέσσερις μήνες.

Διαβάστε επίσης: «Άνοιξε την τσάντα μου και...» - Νέα καταγγελία κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Ο ίδιος παραχώρησε την συνηθισμένη συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, την Παρασκευή 27/5, ωστόσο ο ήχος δεν καταγράφηκε και ο Νίκος Παρτσώλης αναγκάστηκε να μεταφέρει με δικά του λόγια τα λεγόμενά του.

Ο φαρμακοποιός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και είχε πολύ θυμό και στεναχώρια μέσα του για ένα συγκεκριμένο άτομο και πρώην συμπαίκτη του, ενώ μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα γι' αυτό μπροστά στον δημοσιογράφο και την κάμερα μιλώντας για την Βρισηίδα του.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Θεωρεί πως είναι αδιανόητα ανήθικο να τον αποκαλεί αδίστακτο και από τα 54 λεπτά της συνέντευξης, ξόδεψε τα 15' μιλώντας για εκείνη και την συμπεριφορά της απέναντί του.

«Κάναμε το skype με τον Μαρτίκα, μιλούσαμε 54 λεπτά. Συγκινήθηκε όταν μίλησε για την Βρισηίδα, τη γυναίκα του, όπως την αποκάλεσε. Ήθελε να της μιλήσει. Με ρωτούσε για την υγεία της, την ψυχολογική της κατάσταση, όμως θύμωσε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μας έδωσε την τετράδα του τελικού και μέσα σε αυτή δεν είναι η Σταυρούλα. Για τον Νίκο Μπάρτζη είπε ότι η στρατηγική του ήταν πετυχημένη αφού τον έδιωξε τελικά. Κατακεραύνωσε τον Γκότση και ανέφερε γιατί φοβόταν τον Τάκη Καραγκούνια στην αρχή, μη βρεθεί στην ίδια ομάδα με την Βρισηίδα. Δεν καταγράφθηκε ο ήχος, είχαμε μάτι».

Διαβάστε επίσης: Θα τα χαρεί μαζί με την Βρισηίδα του - Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρησή του