Survivor All Star highlights 25/5: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας - Το κοινό ταξίδι Σταυρούλας και Βασάλου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 25/5: Αποχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας - Το κοινό ταξίδι Σταυρούλας και Βασάλου

Στο χθεσινό 25/5 επεισόδιο του Survivor All Star, παρακολουθήσαμε την πιο "βόμβα" αποχώρηση, αλλά και ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη για την νικήτρια ομάδα.

Αναλυτικά τα 25/5 highlights του Survivor All Star

«Έδωσα το δικαίωμα στον Μπάρτζη να πανηγυρίζει με την τιμωρία μου» - Το σχόλιο του Τάκη για την χθεσινή αποβολή του

Με εντάσεις και ξεκαθαρίσματα ξεκίνησε το επεισόδιο και συγκεκριμένα με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος αναφέρθηκε στο χθεσινό θερμό συμβάν που σημειώθηκε στην διάρκεια του αγωνίσματος.

Συγκεκριμένα, όταν ο Τάκης βρέθηκε ως αντίπαλος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έχασε, τσαντίστηκε πολύ και την ώρα που οι Μπλε πλησίαζαν τον συμπαίκτη τους για να τον συγχαρούν, ο πρώτος έφυγε με νεύρα προς τον πάγκο του και περνώντας δίπλα από τον Νίκο Μπάρτζη τον έσπρωξε.

Αμέσως ο Ασημακόπουλος φώναξε "σωματικά επαφή" και όλοι οι Μαχητές αποχώρησαν λέγοντας πως δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο για να παίξουν μπουνιές και κλωτσιές με κανέναν και πως δεν δέχονται τέτοια πράγματα πια. Τότε είναι που ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τον αγώνα και προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση μεταφέροντας την απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια (δείτε την εδώ).

Απόψε λοιπόν ο Τάκης είπε μιλώντας στην κάμερα:

«Δεν θέλω να κρύβομαι ούτε να λέω ψέματα, όπως υπάρχουν τόσοι ψεύτες εδώ μέσα, χθες στον αγώνα έφυγα τρέχοντας προς τον πάγκο μου, ο Μπάρτζης ερχόταν παράλληλα με τον πάγκο μου για να συναντηθούμε. Εγώ έκανα την βλακεία και πήγα πάνω του, δεν ήταν θελημένο για να τον χτυπήσω ή οτιδήποτε, πήγα όμως προς τα πάνω του κι τελικά ακουμπήσαμε ώμο με ώμο. Φαίνεται ότι εγώ έκανα κάτι που δεν έπρεπε και για αυτό η παραγωγή με τιμώρησε. Εγώ για το μόνο που ζητάω συγγνώμη είναι από τον κόσμο εκεί έξω κι από κανέναν άλλον, για τη στιγμή της ηλιθιότητάς μου, γιατί του έδωσα το δικαίωμα του Μπάρτζη να πανηγυρίζει με την τιμωρία μου», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

«Δεν μπορούν ο Μπάρτζης και ο Ασημακόπουλος να πετάξουν έξω τον Μαρτίκα;» - "Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Με αιχμηρές δηλώσεις επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και συγκεκριμένα τις τέσσερις τελικές υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

«Η στρατηγική καλώς και υπάρχει γιατί πάμε στο ατομικό και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Μαρτίκας να λέει ότι ψηφίστηκε ο Μπόγδανος για να τον πετάξουν έξω. Δηλαδή ο Μπάρτζης και ο Ασημακόπουλος δεν μπορούν να πετάξουν έξω τον Μαρτίκα;

Ο Μπόγδανος τι θα αλλάξει στην όλη ψηφοφορία; Τέλος πάντων, ο καθένας θέλει να κατηγορήσει την αντίπαλη πλευρά. Για μένα όμως καλώς και έγινε έτσι όπως έγινε γιατί έδειξαν και οι δύο ότι προστατεύουν τους φίλους τους», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Προφανώς και όσο προχωράει το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο στρατηγικό, αντικειμενικά. Το είχαμε δει και στο δικό μας Survivor όπου, όταν το παιχνίδι έγινε ατομικό, εκεί που δεν είχα ψηφιστεί ποτέ από την ομάδα μου ψηφίστηκα πέντε φορές. Το ίδιο είδαμε και χθες και η μπλε ομάδα ανακάτεψε λίγο τις ψήφους και τα χαρτιά της. Ο Σπύρος άλλαξε ηθελημένα την ψήφο του γιατί ήξερε ότι η δυάδα Ασημακόπουλου και Μπάρτζη θα ψηφίσει Μπόγδανο οπότε αλλάζοντας την ψήφο κατάφερε να βάλει και τον Μπάρτζη στο πλάνο των υποψηφίων», είπε με την σειρά του ο Σάκης Κατσούλης.

Δεν έχει δοθεί ποτέ στα χρονικά το αποψινό έπαθλο - Τρελάθηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μπλε και Κόκκινοι ετοιμάστηκαν και πήγαν να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό στον αγώνα.

Ήδη από το χθεσινό συμβούλιο, ο παρουσιαστής τους είχε πει πως θα παίξουν για ένα τεράστιο έπαθλο το οποίο δεν έχει ξανά δοθεί ποτέ στα χρονικά του παιχνιδιού. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, οι παίκτες ανυπομονούσαν να δουν τι είναι.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός τους αποκάλυψε πως στην παρέα τους απόψε βρίσκεται ο nescafe και η ομάδα που θα κέρδιζε θα πήγαινε στο αεροδρόμιο, με προορισμό την... Νέα Υόρκη για 3 ολόκληρες μέρες!

Φυσικά, στο άκουσμα του επάθλου όλοι ούρλιαξαν, μιας και οι περισσότεροι δεν έχουν πάει ποτέ και είναι όνειρο ζωής!

Αυτή η ομάδα κέρδισε το ταξίδι στην Νέα Υόρκη

Οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυναμικά από ποτέ προκειμένου να κερδίσουν το ταξίδι, από το οποίο να υπενθυμίσουμε ο Τάκης Καραγκούνιας εξαιρείται, λόγω της ποινής του. Αυτός είναι όμως που εν τέλει έδωσε τον τελικό πόντο και οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός τους είπε πως έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν έναν παίκτη από τους Μπλε να πάει μαζί τους και μετά από κλήρωση, η τυχερή ήταν η Σταυρούλα!

Λιμουζίνες, ποτά και χοροί - Τα έσπασαν όλα στην Νέα Υόρκη οι Κόκκινοι

Την επόμενη μέρα πήραν το αεροπλάνο και έφτασαν στην Νέα Υόρκη και τότε ξεκίνησε το πάρτι για τα καλά. Μουσεία, βόλτες, ποτά, λιμουζίνες και πολύ φαγητό ήταν οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτή την εμπειρία που έζησαν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας λίγο καιρό πριν τον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι... μπηχτές για την τριάδα Βασάλος - Μελίνα - Σταυρούλα.

Δεν το περίμενε κανείς - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Μετά την νίκη των Κόκκινων και το τριήμερο ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη, οι δύο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής ήταν συνδεμένος ζωντανά από την Αθήνα όπου και βρισκόταν εκτάκτως και αρχικά ρώτησε τους Κόκκινους και την Σταυρούλα πώς πέρασαν.

Αφού λοιπόν μοιράστηκαν τις μοναδικές αυτές εμπειρίες που έζησαν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Τάκη Καραγκούνια μιας και ήταν ο μοναδικός Κόκκινος που έμεινε πίσω, λόγω της ποινής του. Ο ίδιος λοιπόν ανέφερε πως τα έχει βρει με την μοναξιά του και πως δεν θέλει πολλά πολλά με τους αντιπάλους.

Αμέσως μετά ο παρουσιαστής προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και στο όνομα εκείνου που θα αποχωρήσει από το Survivor all star.

Οι υποψήφιοι ήταν 4: Μπόγδανος, Ασημακόπουλος, Μαρτίκας και Μπάρτζης.

Τελικά, ο παίκτης που παίρνει το εισιτήριο της επιστροφής είναι ο.... Σπύρος Μαρτίκας, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.gr!

Τόσο πέρσι όσο και φέτος, ο Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος 12 ολόκληρες φορές!