Survivor All Star highlights 24/5: Η οργή και η αποβολή - Ανακοίνωσε πως σκέφτηκε να αποχωρήσει!

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 24/5: Η οργή και η αποβολή - Ανακοίνωσε πως σκέφτηκε να αποχωρήσει!

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/5 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είδαμε δυο υποψήφιους προς αποχώρηση και μια αποβολή.

Αναλυτικά τα 24/5 highlights του Survivor All Star

«Άνοιξε την τσάντα μου και...» - Νέα καταγγελία κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Oι παίκτες των μπλε μοιράστηκαν στα δύο, με τον Νίκο Μπάρτζη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τhν Στέλλα Ανδρεάδου να συζητούν από τη μία πλευρά όσα συνέβησαν στο (23/4) συμβούλιο, μετά το "ξύλο" του πρώτου με τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ τα highlights)

Αρχικά, ο Νίκος ανέφερε πως τον ενόχλησαν πολύ τα ψέματα του αντιπάλου του και ενώ εκείνος είπε πως μετά το συμβούλιο θα ήθελε να συζητήσουν για να το λύσουν, όταν επέστρεψαν στις καλύβες, ο Τάκης του ζήτησε να τα πουν μακριά από τις κάμερες, με εκείνον να αρνείται κατηγορηματικά.

Και εκεί που η συζήτηση επεκτάθηκε στα γενικότερα προβλήματα των παικτών, η Στέλλα ενημέρωσε τους συμπαίκτες της πως η Σταυρούλα της αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας άνοιξε την τσάντα της και πήρε πράγματα από μέσα τα οποία και δεν επέστρεψε και γι' αυτό η ίδια τον ψήφισε προς αποχώρηση (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί).

«Το παραδέχομαι» - Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε την αλήθεια για το "ξύλο" με τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Τάκης, τότε, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ, και παραδέχθηκε κάποιες από τις κινήσεις και τα λόγια του κατά τη διάρκεια του αγώνα για την συμπεριφορά του προς τον Μπάρτζη, ωστόσο και ο ίδιος επιμένει πως η βαριά κατηγορία του για βωμολοχίες κατά της οικογένειας του Νίκου δεν ειπώθηκαν ποτέ.

Διαβάστε επίσης: «Τραμπουκίζει τους παίχτες & τους ανθρώπους της παραγωγής βρίζοντας σπίτια και οικογένειες» - Ο Άρης Σοϊλέδης "αδειάζει" τον Τάκη Καραγκούνια

«Είδαμε άλλη μία τραγελαφική του Νίκου Μπάρτζη, που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με τη συμπεριφορά του, που πραγματικά μπροστά στις κάμερες το παίζει το αδικημένο παιδί, το λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν και έχει μείνει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι το φερέφωνό του πλέον.

Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε ναι σπρωχτήκαμε! Αυτός είχε έρθει από τη δεξιά πλευρά, που έπρεπε να είναι στην αριστερή πλευρά, και μου είχε κλείσει τον δρόμο, με χτύπαγε, με έσπρωχνε κι εγώ έκανα το ίδιο, ναι το παραδέχομαι, αλληλοσπρωχτήκαμε και στο έβγα, το είπαν μέχρι και οι συμπαίκτες του, ότι ήρθε με δύναμη πάνω μου και μου έκανε ποδοσφαιρικό τάκλιν στο δεξί μου πόδι.

Τον έβρισα, σαφώς και τον έβρισα, το παραδέχομαι, γιατί εγώ παραδέχομαι τι κάνω, όμως πότε δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι ούτε οικογένειες που είπε. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω, είναι καταγεγραμμένα όλα. Αν έχω βρίσει σπίτια και τέτοια να το παίξουν παρακαλώ, γιατί ποτέ δεν το κάνω. Ο άνθρωπος είναι άλα ντάλον! Χάνω τα λόγια μου. Κάνει κουτοπόνηρα πράγματα. Δεν αξίζει καν να είναι εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας

«Αποβάλλεται...» - Η οριστική απόφαση της παραγωγής για τον Τάκη! Επιτέθηκε ξανά στον Μπάρτζη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δημιουργήθηκαν διάφορα ζευγάρια των αντίπαλων ομάδων, με τον καθένα τους να "διψάει" για να φέρει κάποιο πόντο, ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσει κανείς κάποιον "δικό" του στο συμβούλιο αργότερα προς αποχώρηση.

Όταν, όμως, ο Τάκης βρέθηκε ως αντίπαλος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έχασε, τσαντίστηκε πολύ και την ώρα που οι Μπλε πλησίαζαν τον συμπαίκτη τους για να τον συγχαρούν, ο πρώτος έφυγε με νεύρα προς τον πάγκο του και περνώντας δίπλα από τον Νίκο Μπάρτζη τον έσπρωξε.

Αμέσως ο Ασημακόπουλος φώναξε "σωματικά επαφή" και όλοι οι Μαχητές αποχώρησαν λέγοντας πως δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο για να παίξουν μπουνιές και κλωτσιές με κανέναν και πως δεν δέχονται τέτοια πράγματα πια. Τότε είναι που ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τον αγώνα και προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση μεταφέροντας την απόφαση της παραγωγής για τον Καραγκούνια.

«Θεωρούμε ότι αυτή η επαφή ήταν σκόπιμη και είναι μία κίνηση που δεν μας αρέσει και δεν την επιτρέπουμε. Ήμασταν ξεκάθαροι ότι τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε "κόκκινη κάρτα", αποβάλλεται από αυτόν τον αγώνα, γι' αυτό και δεν είναι εδώ, ενώ η παραγωγή αποφάσισε να τον τιμωρήσει και με την ποινή των δύο επάθλων. Για τα επόμενα δύο έπαθλα σε περίπτωση που κερδίσει η κόκκινη ομάδα, δεν θα τα απολαύσει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Εκτός αγώνα βγήκε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη συνέχεια λόγω της κατάστασης της υγείας της, καθώς ενημέρωσε πως δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Θα κοιμηθούν ήσυχοι αυτή τη φορά - Αυτή η ομάδα κέρδισε την 2η ασυλία

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει εδώ στο youweekly.gr, οι Κόκκινοι κατάφεραν να φτάσουν τους επιθυμητούς πόντους πρώτοι και έτσι δεν κινδυνεύουν να χάσουν κάποιον "δικό τους". Όσον αφορά τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση... σας έχουμε και εδώ την απάντηση!

«Θέλω να φύγω από το παιχνίδι» - Η ανακοίνωση του Τάκη Καραγκούνια μετά την αποβολή του

Στο συμβούλιο βρέθηκε και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αποβλήθηκε νωρίτερα από τον αγώνα και θα δεχθεί κι μία ακόμη σοβαρή ποινή εξαιτίας της επιθετικής του κίνησης κατά του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, του έδωσε τον λόγο και τα πρώτα του λόγια ήταν: «Ήταν μία στιγμή αδυναμίας, ένα θόλωμα», ενώ έπειτα δήλωσε πως σέβεται την απόφαση της παραγωγής, παρόλο που δεν "χτύπησε" τον αντίπαλό του, αλλά τον ακούμπησε με έντονο τρόπο, όπως είπε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να φύγω από το παιχνίδι, το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά. Αυτή ήταν η απόφασή μου μέχρι και πέντε λεπτά πριν μπω εδώ μέσα, αλλά νομίζω ότι αν το κάνω αυτό, θα κάνω τη χάρη σε πολλούς εδώ μέσα, θα τους χαροποιήσω. Δεν θα τους κάνω αυτή τη χάρη. Αυτό που έχω να κάνω είναι να μείνω προσηλωμένος στον στόχο μου», τονίζοντας πως όσοι τον κρίνουν θα πρέπει να κοιτάξουν και την δική τους συμπεριφορά και "καμπούρα".

«Κοροϊδεύετε τον κόσμο» - Όχι δύο αλλά τρεις οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πάπυροι έφτασαν στα χέρια του Γιώργου Λιανού και φαίνεται πως πέραν της Σταυρούλας και της Στέλλας Ανδρεάδου, κινδυνεύουν όλοι οι άντρες της ομάδας. Πρώτο ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου και όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο youweekly.gr, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος είχαν τις ίδιες ψήφους και έτσι οι τρεις τους βγήκαν μαζί στον τάκο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, καθώς ο Γιώργος και ο Νίκος κατηγορήθηκαν πως όλο αυτό είναι ένα σχέδιο για να διώξουν τον Σπύρο, διακινδυνεύοντας να χάσουν τον Ηλία, ωστόσο εκείνοι επέμειναν πως απλά δεν ήθελαν να ψηφιστούν μεταξύ τους γιατί είναι φίλοι.