Survivor All Star highlights 23/5: Αποχώρησε έξαλλος ο Μπάρτζης - Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 23/5: Αποχώρησε έξαλλος ο Μπάρτζης - Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, όπου είδαμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Εκτός αυτούς, έγινε ένα απαράδεκτο περιστατικό, με την παραγωγή να παίρνει απόφαση αν θα υπάρξει αποβολή.

Αναλυτικά τα 23/5 highlights του Survivor All Star

«Δεν μπορώ άλλο τα νεύρα του! Κουράστηκα» - Απηύδησαν οι Κόκκινοι με τον Καραγκούνια

Για ακόμη μια φορά, οι Κόκκινοι δείχνουν πόσο μπουχτισμένοι είναι πια με τον Τάκη και με το πώς αντιδρά κάθε φορά στα πάντα. Μιλώντας στην κάμερα, Μαριαλένα και Σάκης δήλωσαν πως έχουν κουραστεί με τις φωνές του και με τις αγριάδες του, με την πρώτη κιόλας τονίσει πως δεν μπορεί άλλο να τον νταντεύει!

Τα ίδια πάνω κάτω υποστήριξε και ο Κωνσταντίνος, ο οποίος παρόλο που έχει έρθει κοντά με τον Καραγκούνια, φαίνεται και αυτός να έχει φτάσει στα όρια του.

«Ο γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά. Για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας επιλέγει τον μοναχικό δρόμο, το οποίο πιστεύω ότι θα κρατήσει μία δύο ημέρες. Μετά από δύο ημέρες, αν κερδηθεί η ασυλία, θα αλλάξουν όλα πάλι. Παρέμεινε στο παιχνίδι έχει νεύρα, χάνουμε την ασυλία έχει νεύρα, κερδίζουμε την ασυλία και δεν έχει νεύρα.

Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, πέρασαν και 4,5 μήνες που έχω επιλέξει κι εγώ έναν μοναχικό δρόμο. Έναν δρόμο απαξίωσης, έναν δρόμο – δεν λέγεται και στην τηλεόραση αυτή η λέξη, σταρχ…μός λέγεται. Βάλτε ένα μπιπ εκεί. Έναν δρόμο ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα τέλος πάντων, δεν με νοιάζει. Τελειώνουμε παιδιά σιγά σιγά κι ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να ακούω ξανά τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε μάλιστα και ένα βραβείο πως θέλει να τον περιμένει στο Γαλάτσι, μιας και έχει καταφέρει να τον αντέξει τόσους μήνες...

Τρελάθηκαν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τους αποκάλυψε πως αφού πρώτα βάλουν τα αντηλιακά τους, η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει μια αξέχαστη βόλτα με καταμαράν! Θα φάνε, θα διασκεδάσουν και θα αποκτήσουν μια ακόμη φοβερή εμπειρία στο νησί!

Φυσικά, στο άκουσμα του επάθλου και οι δύο ομάδες τρελάθηκαν για αυτό και δήλωσαν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να το κερδίσουν!

Γενέθλια για την Στέλλα - Η τρυφερή κίνηση των συμπαικτών της

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο του νικητή του πρώτου αγώνα ασυλίας η Στέλλα πήρε τον λόγο και είπε πως θέλει πολύ να το κερδίσει.

Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, οι συμπαίκτες της στην Μπλε ομάδα για να την κάνουν να νιώσει καλύτερα, της τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι γενεθλίων με την ίδια να συγκινείται και να δείχνει πολύ χαρούμενη.

Αμέσως είπε η Στέλλα ανέφερε πως θέλει πολύ να κερδίσει το έπαθλο ώστε να γίνει ξεχωριστή η μέρα των γενεθλίων της και αμέσως δέχτηκε από όλους τις ευχές για χρόνια πολλά.

«Τι τέρας είσαι εσύ ρε; Ηλίθιε! Χαζέ» - Εκτός παιχνιδιού Μπάρτζης και Καραγκούνιας

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα σε ένα ματσάρισμα ανάμεσα στον Τάκη και τον Νίκο ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά ο στίβος μάχης μιας και όσο περνούσαν τα εμπόδια, οι δύο παίκτες έπαιξαν «μπουνιές» και κεφαλοκλειδώματα.

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν στο τέλος με το τάκλιν του Νίκου προς τον Τάκη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τις φωνές του.

«Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε! Τι τέρας είσαι; Ηλίθιε, χαζέ», ξεκίνησε να φωνάζει μετά τον τραυματισμό του ο Τάκης Καραγκούνιας. Ωστόσο, ο Νίκος αρνήθηκε πως τον χτύπησε.

Τελικά, οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι μέχρι αυτό να τελειώσει ύστερα από απόφαση της παραγωγής.

Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία - Η απόφαση της παραγωγής για Μπάρτζη και Καραγκούνια

Η ομάδα που κέρδισε ήταν η Κόκκινη, όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλλει προσωρινά τους δύο παίκτες μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με την σειρά τους, οι συμπαίκτες τους τοποθετήθηκαν στο εν λόγω σκηνικό, τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο παιχνίδι.

«Στην αρχή του αγώνα..» - Η αποκάλυψη του Μπάρτζη για τον καυγά με τον Καραγκούνια

Λίγο αργότερα πήγε στην καλύβα και ο Νίκος, ο οποίος μιλώντας στις κάμερες είπε πως ο Τάκης αρχικά δεν του έδωσε το χέρι του πριν τον αγώνα, κατηγορώντας τον μάλιστα πως όλο τον κράζει. Μπαίνοντας λοιπόν στον αγώνα, ο Τάκης επαναλαμβανόμενα τον χτυπούσε και τον έσπρωχνε, ενώ ποτέ δεν τον χτύπησε στο πόδι όπως ισχυρίστηκε. Επίσης, ανέφερε πως ο Τάκη τον έχει χτυπήσει αρκετές φορές και μόλις κλείνουν οι κάμερες, συνέχεια τον βρίζει.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Οι δύο ομάδες πήγαν να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο. Αφού οι Κόκκινοι εξέφρασαν το πόσο τέλεια πέρασαν στο έπαθλο, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες προκειμένου να τοποθετηθούν για το περιστατικό.

Ο Μπάρτζης λοιπόν υποστήριξε πως ο Τάκης δεν του έδωσε το χέρι του πριν τον αγώνα, κατηγορώντας τον μάλιστα πως όλο τον κράζει. Μπαίνοντας λοιπόν στον αγώνα, ο Τάκης επαναλαμβανόμενα τον χτυπούσε και τον έσπρωχνε, ενώ ποτέ δεν τον χτύπησε στο πόδι όπως ισχυρίστηκε. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Τάκη του έβρισε την οικογένεια. Τότε αμέσως εκείνος παρενέβη, επιβεβαίωσε πως τον έβρισε αλλά πως ποτέ δεν έπιασε στο στόμα οικογένεια και ιερά. Τότε, ο Νίκος Μπάρτζης, αποχώρησε από το συμβούλιο γιατί ανέφερε ο Τάκης έλεγε μόνο ψέματα.

Λίγα λεπτά μετά επέστρεψε και ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους υπόλοιπους παίκτες για να τοποθετηθούν, με τους περισσότερους να επιβεβαιωνούν πως ο Νίκος έκανε όντως τάκλιν στον Τάκη, τονίζοντας πάνω από όλα ότι είχαν άδικο και οι δύο παίκτες και πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να υπάρχουν στο παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής λοιπόν έβαλε μια άνω τελεία προκειμένου οι Μπλε να προχωρήσουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας. Το όνομα λοιπόν που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό του Σπύρου Μαρτίκα, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.gr.