Survivor All Star spoiler 23/5: ANAMENOMENO - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, ακολουθεί διαρροή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 23/5: ANAMENOMENO - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 δεν θα προβληθεί επεισόδιο Survivor all star όπως είναι αναμενόμενο, λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Την Τρίτη, ωστόσο, 23 Μαΐου το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Οι παίκτες θα ριχτούν σε έναν δύσκολο αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να πάνε ήρεμοι και ήσυχοι στο συμβούλιο του νησιού, χωρίς να χρειάζεται να μπουν στην διαδικασία να ψηφίσουν έναν δικό τους.

Ωστόσο θα δούμε να σημειώνεται ένας πολύ άσχημος καυγάς. Πρωταγωνιστές Τάκης και Μπάρτζης.

Ήδη σας είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα δούμε τους δύο άντρες, οι οποίοι είναι και από διαφορετικές ομάδες, να μαλώνουν με αποτέλεσμα τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα, αφού μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει η παραγωγή.

Αυτό φόβισε τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και έτσι έτρεξαν να προλάβουν τα χειρότερα, τους απομάκρυναν και τους άφησαν να ηρεμήσουν (διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Πάμε τώρα στα δικά μας...

Όπως σας είπαμε τόσο οι Μπλε όσο και οι κόκκινοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την ασυλία, ωστόσο μόνο μια ομάδα θα τα κατάφερει.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτή θα είναι η Κόκκινη! Άρα οι Μπλε θα πρέπει να βγάλουν κάποιον δικό τους...

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor all star

Κι αυτός θα είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας!