Survivor All Star spoiler: Κι άλλη διπλή αποβολή; Βρίστηκαν, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και μπήκε στη μέση η παραγωγή

Συναγερμός σε Μαχητές και Διάσημους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Κι άλλη διπλή αποβολή; Βρίστηκαν, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και μπήκε στη μέση η παραγωγή

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι από το Survivor All Star (δείτε εδώ με πόσα χρήματα θα επιστρέψει στην Ελλάδα) στο γραφείο του youweekly.gr έγινε "σεισμός" με τις αποκαλύψεις που μας έκανε η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί που οι περισσότεροι φαίνεται πως είχαν λύσει τις διαφορές τους ή έστω έμεναν μακριά ο ένας από τον άλλο χωρίς να δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα, έγινε γνωστό πως δύο παίκτες παραλίγο να παίξουν ξύλο.

Όλα ξεκίνησαν στον αγώνα της πρώτης ασυλίας που εμείς θα δούμε την Τρίτη 23/5 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Εκεί, οι δύο άντρες, οι οποίοι είναι και από διαφορετικές ομάδες, άρχισαν να μαλώνουν και τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα, αφού μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει η παραγωγή.

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Η έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΙ - Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές

Κι άλλη διπλή αποβολή στο Survivor All Star;

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ το "πέσιμό" του στη γιατρό), ο οποίος έβρισε τον Νίκο Μπάρτζη και επειδή ο τελευταίος του απάντησε τον εκνεύρισε περισσότερο και οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά. Αυτό φόβισε τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και έτσι έτρεξαν να προλάβουν τα χειρότερα, τους απομάκρυναν και τους άφησαν να ηρεμήσουν.

Τάκης Καραγκούνιας Νίκος Μπάρτζης

Μετά από λίγη ώρα, που η ανησυχία είχε χτυπήσει κόκκινο για τους μπλε, αλλά και τους κόκκινους, ιδιαίτερα αφού έζησαν την διπλή αποβολή του Γκότση και του Πιλίδη, ανακοινώθηκε πως δεν τίθεται θέμα αποβολής για κανέναν από τους δύο, όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν στην ίδια καλύβα το επόμενο διάστημα.

«Πόσο πιο κάτω θα πέσεις ρε γελοίε συμφεροντολόγε;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει παραδεχτεί από μόνος του, πως είναι επίσημα ένα επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι στο Survivor all star, ωστόσο συχνά εμφανίζει συμπεριφορές, που προβληματίζουν το κοινό, αλλά όχι την ομάδα του, αφού δε βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το twitter ωστόσο έχει άλλη γνώμη, αφού την Τετάρτη 17/5 συγκεκριμένα εκφράστηκε με πολύ αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο του και ιδίως μετά την έκρηξη, που είχε (δείτε εδώ) πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο.