Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Κόρομι

ΠΟΣΑ;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Κόρομι

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο, για την Κόκκινη ομάδα τουλάχιστον, αφού το βράδυ της Τετάρτης 17/5, όπως πολύ σωστά σας είχε αναφέρει πρώτο το Youweekly.gr, αποχώρησε ο Γιώργος Κόρομι, ένας αρκετά καλός παίκτης.

Στο σημείο που έχει φτάσει το παιχνίδι μπορεί να βρεθεί ως υποψήφιος αλλά και να αποχωρήσει τελικά κάποιος που είναι πολύ top αγωνιστικά, έτσι είναι, έτσι συμβαίνει. Βέβαια, υπάρχουν κι άτομα εκεί μέσα που δεν τα πάνε πολύ καλά με τα αγωνίσματα αλλά έχουν καταφέρει να... επιβιώσουν 19 ολόκληρες εβδομάδες, not bad...

Ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, ήταν από τους παίκτες που μπήκαν λίγο μετά την πρεμιέρα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα το ριάλιτι ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου ενώ εκείνος έκανε την εμφάνισή του στις 22.

16 εβδομάδες και κάτι κατάφερε να κρατηθεί στον νησί και να είναι από τους λίγους παίκτες που το όνομά του δεν μπλέχτηκε ποτέ με κλεψιές (είτε φαγητού, είτε κανόνων γενικά του παιχνιδιού).

Ο Γιώργος Κόρομι αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά από το Survivor All Star

Ο λόγος του όταν ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του συζητήθηκε αρκετά αφού ήταν πολύ λογικός και μετρημένος...

Το ίδιο συνέβη και κατά την αποχώρησή του...

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν όσο συνεχίσει ο καθένας και να το απολαύσουν ως την τελευταία στιγμή. Λίγο έχει μείνει οπότε βάλτε τα δυνατά σας και μην τσακώνεστε. Χαμογελάτε και υπομονή. Δεν θα το θεωρήσω άδικο, όπως είπε κάποιος, αλλά επειδή έχω δει ότι και στο αγωνιστικό κομμάτι να υπερισχύει με διαφορά αλλά και στο κομμάτι της επιβίωσης, πιστεύω ότι αξίζει στον Σάκη», ήταν τα τελευταία του λόγια...

Ο Κόρο, λοιπόν γυρνώντας στην Ελλάδα θα είναι πλούσιος κατά περίπου 85.000 ευρώ! Σίγουρα καθόλου άσχημα...