Survivor All Star spoiler 17/5: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 17/5: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώνεται απόψε, Τετάρτη 17/5, με ένα επεισόδιο που τα έχει όλα! Ίντριγκες, τσακωμοί, αγώνα επάθλου κι ένα συμβούλιο «φωτιά», αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας ασυλίας από όπου και προέκυψε ως πρώτος προτεινόμενος της εβδομάδας ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μίλησε πολύ ήρεμα, δέχτηκε την ψήφο και δεν έκανε κανένα θέμα. Το τονίζουμε αυτό γιατί συνήθως όποιος βγαίνει προτεινόμενος ένα παραπονάκι θα το εκφράσει δημόσια, κάτι που δεν συνέβη σε αυτή την περίπτωση!

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας όπου η ομάδα που θα έχανε θα έπρεπε να βγάλει δυο προτεινόμενους. Τάκης και Μελίνα ψηφίστηκαν από τους Κόκκινους που ηττήθηκαν για δεύτερη φορά σερί από τους Μπλε.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα!

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star

Απόψε μπλε και κόκκινοι θα παίξουν ένα σκληρό στίβο μάχης (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) και μετά το έπαθλο θα μεταφερθούν στον χώρο του συμβουλίου όπου ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει το όνομα του... πιο αδύναμου κρίκου γι' αυτή την εβδομάδα. Οι πρώτες πληροφορίες που σας μετέφερε το Youweekly.gr από εχθές επιβεβαιώθηκαν: Ο Γιώργος Κόρομι φεύγει!