Survivor All Star spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Το τελευταίο παιχνίδι της εβδομάδας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Η 19η εβδομάδα του Survivor All Star θα λήξει εκτάκτως πιο σύντομα, δηλαδή απόψε, Τετάρτη 17/5, θα είναι το τελευταίο επεισόδιο αφού εν όψει των εκλογών την 21η Μαΐου ο ΣΚΑΙ θα εντάξει στο πρόγραμμά του - και ειδικά στην prime time ζώνη - εκπομπές αντίστοιχου περιεχομένου!

Ο πρώτος αγώνας της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με έπαθλο ένα αυτοκίνητο το οποίο και κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης. Οι δυο αγώνες που ακολούθησαν μετά (δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη) ήταν αγώνες ασυλίες από τους οποίους βγήκαν τρεις υποψήφιοι. Την Δευτέρα ψηφίστηκε ο Γιώργος Κόρομι και την Τρίτη αφού έπρεπε να ψηφιστούν δυο το αποτέλεσμα έδειξε Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά. Όλοι Κόκκινοι, αφού η ομάδα κατατροπώθηκε πανηγυρικά από τους μπλε.

Σήμερα, λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας αυτής της εβδομάδας είναι αγώνας επάθλου και μόνο μια ομάδα θα καταφέρει να τον κερδίσει!

Μπλε ή Κόκκινοι απόψε στο Survivor All Star;

Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας ενημέρωσε από πολύ νωρίς το πρωί και με μεγάλη σιγουριά. Οι Κόκκινοι μπορεί να ηττήθηκαν δυο μέρες σερί αλλά επιστρέφουν δυναμικά απόψε στον στίβο μάχης και κερδίζουν τους Μπλε! Κόκκινοι λοιπόν απόψε!

UPDATE: Survivor All Star spoiler 17/5: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!